Sümeyye Erdoğan'ın nikahı iptal edilecek mi ?

Sümeyye Erdoğan'ın nikahı iptal edilecek mi ?

Sümeyye Erdoğan'ın 35 bin kişilik nikahı sosyal medyada 'Ülkede matem Saray'da düğün' etiketiyle büyük tepki topladı.

Türkiye bugün yeni güne yine üst üste gelen acı haberlerle uyandı. Hakkari'nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmada 6 askerimiz şehit olurken, çatışmaya destek için havalanan Cobra tipi askeri helikopterin düşmesi sonucu 2 askerimiz şehit oldu.

Sabah saatlerinde gelen bu 8 şehit haberi sosyal medyaya da damgasını vururken, twitter'da kullanıcılar yarın akşam yapılması planlanan Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar çiftinin nikahını tartışıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikahı yarın İstanbul Halkalı'da bulunan Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde 35 bin kişilik bir organizasyonla kıyılacak.

Ancak sosyal medyada #ÜlkedeMatemSaraydaDüğün hashtag'iyle yapılan paylaşımlarda bu nikahın ertelenmesi için sert ifadeler yer alıyor.

Ayrıca yarın İstanbul'da bir çok yol da trafiğe kapatılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Küçükçekmece'de kızı Sümeyye Erdoğan'ın nikah törenine katılacak. Alınacak emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek programları nedeniyle alınacak emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında, 14 Mayıs saat 00.15'ten, tedbirlerin bitimine kadar araç trafiğine kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre bu doğrultuda, Küçükçekmece Belediyesi Fatih Caddesi Opet Benzinlik ile Ekinevler Sokağı arası, Fulya Sokak, Dereboyu Caddesi, Tokel Sokak, Funda Sokak ve Fırat Sokak trafiğe kapatılacak.

Sürücüler alternatif olarak Mehmet Akif Ersoy Bulvarı, Muammer Aksoy Caddesi ve Basın Ekspres Yolu'nu kullanabilecek.

Sümeyye Erdoğan'ın nikahı iptal edilecek mi ? - Resim : 1

Sümeyye Erdoğan'ın nikahı iptal edilecek mi ? - Resim : 2

Sümeyye Erdoğan'ın nikahı iptal edilecek mi ? - Resim : 3

Sümeyye Erdoğan'ın nikahı iptal edilecek mi ? - Resim : 4

Sümeyye Erdoğan'ın nikahı iptal edilecek mi ? - Resim : 5

Sümeyye Erdoğan'ın nikahı iptal edilecek mi ? - Resim : 6

Sümeyye Erdoğan'ın nikahı iptal edilecek mi ? - Resim : 7

 

Etiketler sümeyye erdoğan