Süper Loto sonuçları açıklandı ! İşte şanslı numaralar

Süper Loto sonuçları açıklandı ! İşte şanslı numaralar
Güncelleme:

Süper Loto ödülünü kazandıran şanslı sayılar belli oldu.

Süper Loto çekiliş sonuçlarında büyük heyecan sona erdi ve bu haftanın kazanan şanslı numaraları belirlendi.

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen şans oyunları Milli Piyango, On Numara, Şans Topu, Süper Loto, Sayısal Loto her hafta kazandırmaya devam ediyor. 

Milli Piyango İdaresi'nin Ankara'da gerçekleştirdiği çekilişle birlikte Süper Loto'nun bu haftaki sonuçları açıklandı. Süper Loto'da geçtiğimiz hafta 6 bilen çıkmayınca büyük ikramiye 18.564.077,10 TL'ye ulaşmıştı. Bu hafta 6 bilen ve büyük ikramiyeyi kazanan talihli olacak mı merak konusu.

İşte, 12 Temmuz Süper Loto sonuçları: 4, 12, 16, 30, 38, 48

ŞANS OYUNLARI

MİLLİ PİYANGO

Bastırılmış numaralı biletlerin satılarak, adet ve tutarları önceden belirlenmiş ikramiyeleri kazanacak numaraların belirli günde çekilecek kura (çekiliş) ile saptanması esasına dayanan şans oyunudur.

ON NUMARA

İdaremizce 06 Ağustos 2002 tarihinden itibaren oynatılmaya başlayan bir oyundur. Bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

ŞANS TOPU

Milli Piyango İdaresi tarafından 14 Haziran 2001 tarihinden itibaren oynatılmaya başlayan bir oyundur. Şans Topu (5+1) oyunu, iki farklı sayı kümesi içerisinden, belirlenen sayıda numara seçilmesi esasına dayanan bir sayısal oyundur. İlk sayı kümesi 1-34 numaradan, ikinci sayı kümesi ise 1-14 numaradan oluşmaktadır. İlk sayı kümesinden 5 (beş) adet, ikinci sayı kümesinden 1 (bir) adet numarayı seçerek oynanan bir oyundur.

SÜPER LOTO

Milli Piyango İdaresi tarafından 19 Ekim 2007 tarihinden itibaren oynatılmaya başlayan bir oyundur. Katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan şans oyunudur.

SAYISAL LOTO

İdaremizce 11 KASIM 1996 tarihinden itibaren oynatılmaya başlayan bir oyundur. 1-49 sayı kümesi içinden yapılacak çekiliş sonunda belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan şans oyunudur.