''Tayyipçi FETÖ'cüler işbaşında''

''Tayyipçi FETÖ'cüler işbaşında''
Güncelleme:

FETÖ'nün şimdi de "Tayyipçi" olarak gözükerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çevresine yerleştiği iddia edildi.

FETÖ'nün kumpasların hedefindeki isim olan Çağdaş Eğitim Vakfı Başkanı Gülseven Yaşer FETÖ'nün ‘Tayyipçi’ gibi davranarak yine Cumhurbaşkanı’nın en yakın çevresine yerleştiğini iddia etti.

İşte Sözcü gazetesinden Özlem Gürses'in sorularını yanıtlayan Yaşer'in dikkat çeken açıklamaları:

Tayyip Bey'in etrafını yavaş yavaş tekrar sarıyorlar. Tamamen dönmüş görünerek, yani “Tayyipçi” olmuş görünerek yine en yakın çevresine yerleşiyorlar. Bir gün o etrafındakiler yiyecek Cumhurbaşkanı'nı…  Kabinedeki cemaatten isimler, büyükelçi olarak atananlar, kefaletle serbest kalanlar, yargı kararıyla takipsizlik verilenler… Cemaat mensupları şu anda suskun bir devreye girdiler. Tayyip Bey'e yaranmak için kim bilir neler yapıyorlar! Bir gün bunların hepsi başını yakacak onun.

Çünkü ben çok iyi biliyorum bu örgütü, yıllarca dinledim, bana da musallat oldular, tüm yaşamım bunlarla mücadele içinde geçti. Şimdi bakıyorum daha evvel tanıdığım tüm isimler mahkemede serbest kaldı. Çoğunu biliyorum ben bu kişilerin, o zaman ÇEV'de FETÖ karşıtı kitaplar yazarken eski mürit çocuklar anlatıyordu hep bunları. Fetullah'ın işadamlarından çok büyük destek aldığını, asıl onlardan gelen paraların bu hareketi büyüttüğünü; hep dinledik bunları…

Sözcü