Team Envy, Buğra Arkın takımına katmayı planlıyor

Team Envy, Buğra Arkın takımına katmayı planlıyor
Güncelleme:

Kuzey Amerikalı espor organizasyonu Team Envy, takıma yakın kaynakların söylediğine göre, kadrosunu Buğra “Calyx” Arkın ve BIG takımından tanıdığımız LEGIJA ile güçlendirmek için görüşmelere başladı. Calyx Rifler görevinde, LEGIJA ise koç olarak takımda yerini alacak.

Aktif kadrosunda sadece üç oyuncu bulunan Team Envy ekibinde hali hazırda tam bir kadro yok yani yeni bir yapılanmaya gidiliyor. Söylentilere göre takıma bir başka Avrupalı oyuncu daha kazandırılmak isteniyor. Ancak netleşen bir isim henüz yok. Kasım ayında takımdan ayrılarak Gen.G kadrosuna katılan Sam “s0m” Oh ve 1 Ocak itibariyle yedeğe çekilen Bradley “Android” Fodor nedeniyle takımın aktif kadrosunda hala iki boşluk bulunuyor.

Calyx 2018 sonlarında sonra eren Space Soldiers macerası sonrasında kendine kalıcı bir takım bulamadı. Space Soldiers’ın dağılmasının ardından ekip, altı aylık bir süre boyunca bir arada kalmıştı. Ancak yeni bir organizasyon bulunamayınca yollara bireysel olarak devam etme kararı alındı. Bu hamleyi takip eden günlerde Windigo Gaming ile anlaşan Calyx, takımın CS:GO’dan çekilmesi sonrasında resmi olarak takıma katılamadan boşta kalmış oldu.

LEGIJA ise CS:GO’da hem oyuncu hem de antrenör olarak uzun zaman görev almış bir isim. 2018 yılının başında ve 2019’un ortalarında iki ayrı dönemde Alman organizasyonu BIG’de koçluk görevi yaptı. Geçtiğimiz ay BIG ve LEGIJA tarafından yapılan ortak açıklamada, iki taraf yollarını ayırma karar almıştı. Bunun ardından Alman koç, yoluna farklı bir yönde devam etmeye karar verdi.

 

Etiketler advertorial