TEM otoyolunda faciaya davetiye

TEM otoyolunda faciaya davetiye

TEM Otoyolu'nun orta şeridinde bir metre eninde ve yaklaşık 50 santimetre derinliğinde göçük oluştu..

TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde, yolun orta şeridinde bir metre eninde ve yaklaşık 50 santimetre derinliğinde çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle, yolun 2 şeridi trafiğe kapatıldı. Yapılan onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kapatılan şeritler trafiğe açıldı.

Otoyolu'nun orta şeridinde oluşan çökmenin, araç yoğunluğunun az olduğu gece saatinde meydana gelmesi oluşabilecek muhtemel kazaların da önüne geçti. Yol bakım-onarım ekibi, tekrar bir olumsuzluğun yaşanmaması için çökmenin meydana geldiği noktada yol kenarında nöbet tutacak. Ekipler detaylı onarım çalışmasının ise yarın yapılacağını belirtti.

2-755.jpg

"GEREKEN ACİL MÜDAHALEYİ YAPTIK"

Otoyol Bakım Formeni olan Cemalettin Çakır, çökmenin neden meydana geldiğini anlayamadıklarını ifade ederek, "Yol da çökme oldu. Bizim nöbetçi arkadaşlar bilgi verdi. Geldik, şuan için gereken acil müdahaleyi yaptık. Yarın detaylı bir çalışması yapılacak. Bu giderilecek. Şuanda yaptığımız işlemle, vatandaşın can ve mal güvenliği sağlayarak herhangi bir kazayı önlüyoruz. Kazaya sebebiyet vermemek için geçici bir çalışma yaptık. Gece ekibinin duyarlı olması daha büyük bir kazaya engel oldu" dedi.

1-20150421092847.jpg