Temel Karamollaoğlu'na küfürlü çirkin saldırı

Temel Karamollaoğlu'na küfürlü çirkin saldırı
Güncelleme:

Saadet Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nun afişine, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından küfür ve hakeret içeren yazılar yazıldı.

RizeninSesi'nde yer alan habere göre, Saadet Partisi İyidere İlçe Başkanı Aydın Kartal, yapılan saldırıyı kınadıklarını belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kartal, Ramazan ayı içinde böyle bir saldırının gerçekleşmesinin, toplumun ne denli tahammülsüz hale geldiğinin bir göstergesi olduğunu ifade etti.

OLAYLA İLGİLİ 1 KİŞİ YAKALANDI

Konu ile ilgili olarak Rize İl Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "Saldırının faili Ş.M. ekiplerimizin yapmış olduğu kapsamlı çalışmalar neticesinde aynı gün tespit edilerek yakalanmıştır" denildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“17.05.2018 günü İlçe Emniyet Amirliği’ne gelen Saadet Partisi İyidere İlçe Başkanı’nın İlçe Başkanlığı’nın girişinde bulunan Genel Başkanlarının resimlerinin boya ile çizildiğini ve yazı yazıldığını belirterek şikayetçi olduğunu bildirmesi üzerine, saldırının faili Ş.M. ekiplerimizin yapmış olduğu kapsamlı çalışmalar neticesinde aynı gün tespit edilerek yakalanmıştır.

Güzel Rizemizde huzur ve sükunu bozmaya yönelik bu tür provokatif eylem ve davranışlara karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.”