Temmuz ayı 2015 burç yorumları

Temmuz ayı 2015 burç yorumları

Astrolog Ebru Cinek, Temmuz 2015 burç yorumlarını paylaştı.

Vedik astrolojisinin batı astrolojisinden temel farkı tüm gezegenlerin neredeyse bir tam burç geride olmasıdır. Bu yüzden burç yorumlarınız kişisel doğum haritalarınızda Ay’ın bulunduğu burca göre  veya yükselen burcunuza göre okumanızı rica ediyorum.

AY & YÜKSELEN KOÇ BURCU

Jüpiter’in geçişi ile hayatınızda heyecan verici olayların yaşanmanıza neden olacak. Zihniniz yepyeni fikirlerle dolacak, yeni yerlere, maceralara ve insanlara kapılarınızı açmaya hazırlanın. İşinizi büyütebilir, kariyer hayatınızda görüşlerine başvurulan bir kişi olabilirsiniz. Tabii ki bunun meyvelerini finansal olarak da alabilirsiniz. Çocuklarınız var ise onlardan gelen başarı haberleri hayatınıza mutluluk katabilir, ailenizde yeni bir doğum da gerçekleşebilir.

AY & YÜKSELEN BOĞA BURCU

Jüpiter size oturduğunuz evinizi değiştirmeyi düşündürebilir, buna daha güvenli olma arzunuz itebilir. Daha geniş bir evde hatta müstakil bir evde oturmak isteyebilirsiniz. Odak noktanız eviniz, mal varlığınız, arabanız gibi taşınmaz mallarınız üzerine olacak. Sizlere tavsiyem bu bir yıl içinde eviniz ve kendiniz ile ilgili gerekli sigortaları yaptırın. Aynı zamanda Jüpiter size ek bir iş yapma fırsatı da verebilir. Gelecek için güvenli bir finansal plan oluşturarak güvenceye alma zamanıdır. Evinizde ailenizle yapacağınız birçok kutlama yapabilir, eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

AY & YÜKSELEN İKİZLER BURCU

Öğrenmek ve iletişim becerilerinizi artırmak için Jüpiter size birçok fırsat sunacak. Hem iş, hem de keyif için yolculuk etme zamanıdır ama en önemlisi heyecan verici bilgiler öğreneceksiniz. Yaratıcılığınız doruk noktada olacak ve hayal bile edemediğiniz alanlar ile ilgili yeni ilişkiler yeni yapılar açabilir. Bilgiyi geliştirme, eğitimlere katılma, gözlemleyerek başkalarından öğrenme zamanıdır, bunu değerlendirmelisiniz. Aynı zamanda kısa yolculuklara çıkmak işinize katkı sağlayabilir.

AY & YÜKSELEN YENGEÇ BURCU

Jüpiter, tüm odak noktanızı finansal konulara yönlendirecek.  Daha fazla gelir elde etme, işlerinizi genişletme ve maddi olanaklarınızı iki katına çıkarma fırsatına sahip olacaksınız. Maddi kaynaklarınızı büyütmek adına riskler alabilirsiniz. Acele etmeyin fırsatlar karşınıza çıktığında bunları değerlendirin. Jüpiter bir yandan iştahınızı artırabileceği için kendinizi kontrol etmelisiniz aksi takdirde fazla kilolarınızla başınız derde girebilir. Bu arada kariyer hayatınızda çalıştığınız ortamlarda sizi mutlu eden işinizi sevdiren önemli gelişmeler de yaşayabilirsiniz.

AY & YÜKSELEN ASLAN BURCU

Öncelikle Jüpiter’in Temmuz ayında geçişi ile aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Yeni bir ilişkiye başlayabilir hatta bu ilişki geçmişten gelen küllenmiş bir aşk yeniden tazelenebilir. Uzun süredir yaşadığınız ilişkide partnerinizden evlilik teklifi alabilirsiniz. Jüpiter’in bu hareketiyle yeni başlangıçlara adım atacaksınız. Kendinizi uyanmış, çok daha pozitif hissedeceksiniz.  Kendinize güvenin,  ufkunuzu genişletmek için çok verimli enerjiler altında olacaksınız. Aynı zamanda kendinizi özgür hissedeceksiniz, yeni projelere başlamak için de doğru zamanlardır.

AY & YÜKSELEN BAŞAK BURCU

Jüpiter haritanızdaki son eve geçişi ile kaçma geri çekilme enerjilerini yoğun hissedebilirsiniz. Aslında son noktalarla ilgilidir. Bu yüzden bir şeyleri sona erdirme fırsatı bulabilirsiniz. Kendinizi keşfetme zamanıdır, geçmişte çözümsüz kalmış birçok konu şimdi iyileşmek için gün yüzüne çıkabilir. Kariyer hayatınızda nokta koyabilir, çoktan hak etmiş olduğunuz emeklilik hayatını yaşayabilirsiniz. Uzun tatillere çıkabilir aynı zamanda bu ev yabancılar, yabancı ülkelerle ilişkili olduğu için gizemli yolculuklara da yelken açabilirsiniz. Jüpiter’in 1. Eve doğru yapacağı yolculuğa başlamadan önce yepyeni bir hayat için hazırlanma zamanıdır.

AY & YÜKSELEN TERAZİ BURCU

Jüpiter’in büyük kazançlarla, elde edeceğiniz büyük miktarda paralarla ilgili olan eve geçişi size zenginlik getirebilir. Bu gelirler yüksek ihtimalle kariyer yoluyla elde edeceğiniz servet anlamındadır. Bu ev bir seferde kazanılan büyük miktarda paralarla ilgili olduğu için emlak satışı, bir işyerinin satışı ya da işyerinin ikramiye ödemesi şeklinde bir kaynaktan da gelebilir. Yoğun çabalarınız ve kabiliyetlerinizi ortaya koyduğunuz takdirde sonuç olumlu olacaktır. Bu kazançları tanıdıklar ve arkadaşlarınızla yapacağınız antlaşmalardan da elde edebilirsiniz. Aynı zamanda hayatınıza birçok itibarlı insan girebilir.

AY & YÜKSELEN AKREP BURCU

Önümüzdeki yaz ayına kadar Jüpiter’in geçişi ile kariyeriniz ve onunla bağlantılı tüm konulara, patronunuz ya da üstlerinizle olan alanlar odak noktanız olacak. Ayını zamandan hükümet ve liderler anlamına da gelen bu ev size bu alanlarda da ilerleme, yükselme fırsatı verebilir. Yaşamdaki sosyal duruşunuz, statünüz artabilir. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız işlerinizin ilerlediğini, büyüdüğünü deneyimleyeceğiniz bir dönem yaşayabilirsiniz. Kendi alanınızda yaptığınız işlerle aracılığıyla tanınmanıza yol açabilir.

AY & YÜKSELEN YAY BURCU

Jüpiter, hayatınızda şansı ve refahı öne çıkaracak. Bilginizi yaymak için çok daha fazla yolculuk yapabilirsiniz. Aynı zamanda bu dönem bir hayırsever olarak başkalarına yardımcı olabileceğiniz bir dönemdir. Özellikle pazarlama, yayıncılık ya da konuşmalar yaparak bu alanlarda birçok fırsat yakalayabilirsiniz. Hayatınızdaki amaç ve inançlarınıza yönelik farklı spiritüel konulara yönelmek sizi başarıya götürebilir. Eğer çocuk sahibi olma yaşında iseniz çocuklarınızdan bir torun haberi de alabilirsiniz.

AY & YÜKSELEN OĞLAK BURCU

Jüpiter sizi başkaları ile ortak bir şekilde sahip olduğunuz ya da başkalarından elde ettiğiniz paralarla ilgili alanlara yoğunlaştıracak. Miras, sigorta poliçeleri, nafaka ile elde edilen paralar tüm bu konulara dâhil olabilir. Finansal durumunuz ve banka hesaplarınızın değeri yükselebilir. Sizin sezginizi artıracak, daha çok kullanmaya itecek psişik deneyimlerde yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda yaptığınız işlerle ilgili yeni yatırımcılar bu dönemde ortaya çıkma olasılığı yüksek olabilir. Bu fırsatları değerlendirmelisiniz.

AY & YÜKSELEN KOVA BURCU

Sizlerde Aslan burçları gibi aşk hayatınızda yeni olumlu gelişmelere karşı yoğun enerjiler altında olacaksınız. Evli iseniz ilişkinizde sevgi ve saygı alışverişiniz artabilir. Bekâr olanlarınızsa evlilik teklifi alabilirler. Aynı zamanda yeni bir iş ortaklığı kurabilir, bu ortaklık kendinizi eksiksiz ve bütün hissetmenizi sağlayabilir. İşlerinizi genişletebileceğiniz doğru zamanlardasınız. İster finansal, ister yetenekle ilgili olsun ihtiyacınız olan desteği bulabilirsiniz.  

AY & YÜKSELEN BALIK BURCU

Jüpiter size bol miktarda iş üretecek. İş yerinizde çok fazla enerji sarf edebilirsiniz ancak takım arkadaşlarınız tarafından desteklendiğinizi hissedeceksiniz. Bu dönem aynı zamanda yeni iş başvuruları yapmak ya da yeni insanları işe almak için harika zamanlar. Bulabileceğiniz en iyi takıma ve destekçilere sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda sağlıklı beslenme ile ilgili konulara da ilginiz artabilir. Bu alanda yeni projelere adım atabilirsiniz.

Leyditurk.com