Tepebaşı Belediyesi’nden Ücretsiz Kurban Kesimi

Tepebaşı Belediyesi’nden Ücretsiz Kurban Kesimi

Tepebaşı Belediyesi geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ücretsiz kurban kesimi yapacak. Tepebaşı Belediyesi tarafından kesim süresince yaklaşık 115 personel vatandaşlara hizmet verecek. Ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar 444 44 26 No.lu Mavi Masa

Tepebaşı Belediyesi geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ücretsiz kurban kesimi yapacak. Tepebaşı Belediyesi tarafından kesim süresince yaklaşık 115 personel vatandaşlara hizmet verecek. Ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar 444 44 26 No.lu Mavi Masa hattını arayabilecekler.

Tepebaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Muttalip kurbanlık satış alanından yarım saat arayla 08.00 – 12.00 arası ücretsiz nakliye aracı vatandaşlara hizmet verecek. Uluönder Kapalı Pazaryeri’nde ücretsiz olarak yapılacak kesimler hijyenik ve dini kurallara uygun bir şekilde veteriner hekimler gözetiminde gerçekleştirilecek. Kesim sırasında vatandaşlar Tepebaşı Belediyesi tarafından hazırlanan alanda sıcak çorba ve sıcak içeceklerini içerek bekleyebilecekler. Araçları olmayan vatandaşlara kurban kesiminden sonra ulaşım hizmeti sağlanacak.

TEPEBAŞI BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ KURBAN KESİMİ

TEPEBAŞI BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ KURBAN KESİMİ