Termal Ortaokulu Üst Üste 2. Kez Şampiyon Oldu

Termal Ortaokulu Üst Üste 2. Kez Şampiyon Oldu

Yalova’da bu yıl ikincisi düzenlenen Mendil Kapmaca ve Seksek Çocuk Oyunları Yıldızlar Turnuvasında geçen senenin şampiyonu Termal Ortaokulu yeniden şampiyon oldu.

- Yalova’da bu yıl ikincisi düzenlenen Mendil Kapmaca ve Seksek Çocuk Oyunları Yıldızlar Turnuvasında geçen senenin şampiyonu Termal Ortaokulu yeniden şampiyon oldu.

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ÇOSKK) Yalova İl Temsilciliği tarafından organize edilen Yalova Mendil Kapmaca ve Seksek Çocuk Oyunları Yıldızlar Turnuvasının finali Anadolu Lisesi Spor Salonu&nda yapıldı. Kıran kırana geçen turnuva sonrasında, geçen yılın şampiyonu Termal Ortaokulu, ikinci kez mutlu sona ulaşan takım oldu. Turnuva sonucunda Gülkent ortaokulu ikinciliği, Kaytazdere ortaokulu üçüncülüğü, Armutlu Av.Necati Toker Ortaokulu da dördüncülüğü elde etti. Ödül töreni ile sona eren turnuvada dördüncülük kupasını Seksek Federasyonu Yalova İl Başkanı Çağatay Erbay, üçüncülük kupasını Yalova İl Milli Eğitim Şube Müdürü M.Derya Arıcı, ikincilik kupasını Yalova İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Baki Yükseler, Birincilik kupasını ise Termal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İnan verdi.