Terör örgütünde büyük panik: Türkiye'nin olası harekatı öncesi dikkat çeken görüntü

Terör örgütünde büyük panik: Türkiye'nin olası harekatı öncesi dikkat çeken görüntü
Güncelleme:

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine olası yeni harekatı öncesinde Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinin karşısında bulunan terör örgütü PKK/YPG kontrolündeki Suriye’nin Kobani olarak bilinen Ayn El Arap kentinde dikkat çeken bir görüntü kaydedildi.

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde bulunan terör örgütü PKK/YPG hedeflerine yönelik olası operasyon sinyali vermesi sonrasında örgütte panik havası yaşanıyor. Terör örgütü, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinin karşısında bulunan Suriye’nin Kobani olarak bilinen Ayn El Arap kentinin Türkiye tarafından görülen yüksek noktalarına, Suriye rejimi bayrağı astı.

 TERÖR ÖRGÜTÜNDE PANİK
Türkiye'nin terör örgütünün kontrolünde olan ve bölge halkının güvenliği için tehdit oluşturan bölgelere yönelik yeni askeri harekat sinyali vermesinin ardından terör örgütü PKK/YPG'de başlayan panik devam ediyor. Son olarak Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinin karşısında bulunan teröristlerin kontrolündeki Suriye'nin Ayn El Arap kentinde de teröristler rejim bayrağı ile kendilerini kamufle etme yoluna başvurdu.

Terör örgütünde büyük panik: Türkiye'nin olası harekatı öncesi dikkat çeken görüntü - Resim : 1

 REJİM BAYRAĞI ASILDI
Ayn El Arap kentinin yüksek bir noktasında teröristlerin mevzi olarak kullandığı tepeye, dün rejim bayrağı asıldı. Türkiye tarafından da görülebilen bir büyük ve birkaç küçük Suriye rejimi bayrağı asılması dikkat çeken tepede, teröristlerin ağır silahlar ve araçlarının bulunduğu gözlendi. Teröristlerin silindir şeklinde yapılmış olan gözlem kulelerinin bulunduğu tepede, olası hava harekatına karşı sığınak ve tünellerinin de inşa edilmiş olduğu görüldü.

Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları ise teröristlerin bayrak oyunu yaptığı Ayn El Arap sınır hattında önlemlerini sürdürüyor.

Etiketler terör panik