Thk Selçuk Havacılık Meslek Yüksek Okulu, Hava Ulaştırma Fakültesi Oldu

Thk Selçuk Havacılık Meslek Yüksek Okulu, Hava Ulaştırma Fakültesi Oldu

Türk Hava Kurumu (THK) Selçuk Havacılık Meslek Yüksek Okulu, Hava Ulaştırma Fakültesi oldu.

- Türk Hava Kurumu (THK) Selçuk Havacılık Meslek Yüksek Okulu, Hava Ulaştırma Fakültesi oldu.

2013 - 2014 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek THK Hava Ulaştırma Fakültesi’ne atanan ve görevine başlayan Dekan Yrd. Doç. Dr. İrfan Akkoç, Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ü ziyaret etti.

THK Selçuk Havacılık Meslek Yüksek Okulu’nun Selçuk’un üniversite olarak ilk göz ağrısı olduğunu, şimdi de fakülteye dönüşmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Ülgür, Hava Ulaştırma Fakültesi’nin ilk dekanı olarak göreve atanan Yrd. Doç. Dr. İrfan Akkoç’a görevinde başarılar diledi. Başkan Ülgür, “THK Havacılık Meslek Yüksek Okulu, Selçuk’un eğitim ve kültür hayatına önemli katkılar koymuştur. Şimdi de fakülteye dönüşüyor olması çok sevindirici. THK Üniversitesi hem Selçuk’un entelektüel yapısını güçlendiriyor, hem de Efes Havaalanı'ndaki aktiviteleri canlandırıyor. Belediye olarak dün olduğu gibi bugün de, yarın da THK Üniversitemizi desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

THK Selçuk Hava Ulaştırma Fakültesi Dekanı Yrd. Doç. Dr. Akkoç ise, yerel yönetimlerin desteklerinin, üniversitelerin bulunduğu kente katkı koymasında büyük önem taşıdığını belirterek, bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı Başkan Ülgür’e teşekkür etti.

2013-2014 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerine kapılarını açacak olan Selçuk THK Üniversitesi Hava Ulaştırma Fakültesi, pilotaj bölümü ile eğitime başlayacak.