Turabi, Acun'u kızdırdı, Acun'dan sert uyarı geldi

Turabi, Acun'u kızdırdı, Acun'dan sert uyarı geldi

Acun Turabiyi çok sert bir şekilde uyardı.

Survivor son bölüm\'de Turabi yarışmayı kazanınca elindeki bayrak ile hareket çekince ortalık karıştı. Gökhan cevap olarak ise Gökhan, Sana çok yakışıyor, burada bayanlar var. Kendi takımındaki kız arkadaşlarına saygın olsun dedi.

ACUN TURABİ\'Yİ UYARDI

Turabi dahada sert cevaplar vermeye başlayınca ortalık iyice gerilmeye başlayınca acun son noktayı koydu. Turabi bir daha bu tarz hareketler olmayacak. Yaşanan olaydan sonra Acun Ilıcalı, O tarz hareketleri bir daha yapmayacaksın. Hiçbir yerde haklı olamazsın diyerek Turabi\'yi uyardı.

ACUN ILICALI KİMDİR

Acun Ilıcalı, Ergün ve İlknur Ilıcalı\'nın ikinci oğulları olarak, 29 Mayıs 1969\'da Edirne\'de doğdu. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir ağabeyi olan Ilıcalı\'nın ailesi Erzurum\'un Ilıca ilçesindendir. İlkokul ve ortaokul hayatı Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu\'nda geçmiştir. Kadıköy Maarif Koleji orta bölümünü ve Kadıköy Anadolu Lisesi\'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi\'nin İngilizce öğretmenliği bölümünü kazanmıştır. Fakat o okulda okumayıp, televizyonculuğu seçmiştir.

On dokuz yaşında evlenmiş ve bu evlilikten Banu adında bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Yirmi bir yaşındayken, kızı doğduktan dokuz ay sonra ailesini kaybetmiştir. Daha sonra ilk eşinden boşanmıştır. İkinci evliliğini ise 2003 yılında Zeynep Ilıcalı\'yla yapmıştır ve bu evliliğinden ise Leyla ve Yasemin adlarında iki kız çocuğuna sahiptir.2013 yılında ise sevgilisi Şeyma Subaşı\'ndan Melisa adında bir kız çocuğu olmuştur.