Türk Hava Kurumundan (Thk) Kurban Derisi Bağış Çağrısı

Türk Hava Kurumundan (Thk) Kurban Derisi Bağış Çağrısı

Türk Hava Kurumu Kula Şube Başkanı Şevket Tüzün, vatandaşlara kurban derilerini THK’ya bağışlamaları çağrısında bulundu.

- Türk Hava Kurumu Kula Şube Başkanı Şevket Tüzün, vatandaşlara kurban derilerini THK’ya bağışlamaları çağrısında bulundu.

Kurban Bayramı öncesi 51 köy muhtarı, yedi mahalle muhtarı, iki belde muhtarı ile birlikte kurban derisi toplama faaliyetleri için hazır olduklarını belirten Türk Hava Kurumu Kula Şube Başkanı Şevket Tüzün vatandaşlara çağrıda bulunarak kurban derilerini THK’ya bağışlamalarını istedi.

Son yıllarda yardım ve bağış adı altında terör örgütü üyelerinin de deri topladığını belirten Tüzün, “Son dönemlerde ülkenin bölünmesi için faaliyet gösteren kişiler de ev ev gezerek kurban derisi toplamaya başladı. Bunun yanında, insanların manevi duygularıyla oynayarak bağış toplayan kuruluşlar da ortaya çıktı. Vatandaşlarımız, yaptıkları bağışların ve yardımların yerine gittiğine emin olsun. Bağışı yaparken insanların duygu ve düşüncelerini istismar etmeyen kurumlara vermeli. THK olarak 51 köy muhtarı, yedi mahalle muhtarı, belde muhtarıyla birlikte kurban derisi toplama faaliyetleri için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Alacağımız her bağış karşılığında vatandaşımıza makbuz keserek belgelendireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: DHA