Türkiye Beyzbol Ve Softbol Şampiyonası Tamamlandı

Türkiye Beyzbol Ve Softbol Şampiyonası Tamamlandı

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Beyzbol ve Softbol Şampiyonası, sona erdi.

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Beyzbol ve Softbol Şampiyonası, sona erdi.

Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu'nun 2016 faaliyet programında yer alan Türkiye Beyzbol ve Softbol Şampiyonası, Kemer merkezdeki Ahmet Erkal Spor Tesisi'nde yapıldı. 22 softbol ve 22 beyzbol takımından 700'e yakın sporcunun katıldığı şampiyona müsabakaların ardından sona erdi. Şampiyonada dereceye girenlere kupa ve madalyaları törenle verildi.

Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü, bugüne kadarki en iyi organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi. Federasyon olarak artık kurumsallaştıklarını aktaran Kömürcü, şampiyonada güzel müsabakalar ve sürpriz sonuçların yaşandığını vurguladı. Kömürcü, "Şampiyonada milli takım antrenörleri bize geniş kapsamlı bir liste verecek. Bu listedeki milli takım aday sporcularını Kemer'de ya da başka bir yerde kampa alacağız. Daha sonra bu sayı normal sayıya çekilecek. Milli takım oluştuktan sonra hedefimiz balkan şampiyonluğu" diye konuştu.

Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan da şampiyonanın ilçede yapılmasından dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti, dereceye giren ödüllerini verdi.

FOTOĞRAFLI