Türkiye bu iğrençliği konuşuyor... O anlattıkça Ece Üner ne yapacağını şaşırdı!

Güncelleme:

Ece Üner ile Susma programına katılan bir kişinin eşinin kendi öz babasıyla cinsel birliktelik yaşadığını ve çocuklarının da babasından olduğunu iddia etti.

Yeni sezonda Ece Üner’in sunumuyla ekrana gelen Ece Üner ile Susma’da yaşananlar herkesi şoke etti. Genelde Müge Anlı’nın programlarında yaşanan olaylara benzer bu olay da ağızları açık bıraktı.

Programa katılan, 5 çocuğu olduğunu ifade eden Adnan Bey, eşinin ve öz babasının 20 yıldır ilişki yaşadığını söyledi. Eşinin de bu durumu itiraf ettiğini de ekledi.

Mağdur olduğunu söyleyen Adnan bey, gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya attı; eşi ve öz babasını kendi evinde ilişkiye girerken yakaladığını iddia etti. Adnan beyin aktardıklarına göre geçtiğimiz sene babası evlerine misafirliğe geldi ve 5 çocuğu ve eşi bir odada, babası da başka bir odada yattı.

Gece 2 gibi tuvalette kalktığında eşinin uyuduğu odanın ışığını açık gören Adnan Bey babasını ve eşini ilişkiye girerken yakaladı. Bu sırada çocuklar da aynı odada uyuyordu.

Adnan bey 5 çocuğuna da DNA testi yapılmasını istedi.

Ece Üner yaşananları dinlerken ise şoke oldu ve “Bu iddiayı duyduğum anda söyleyecek kelimem yoktu. Olayın mağduru öyle şeyler anlatıyor ki inanmamak elde değil. Herkesi şoke edecek iddialar. Bu iddiaları duyunca tansiyonum oynadı” dedi.