Türkiye bunu da gördü: Çekilişle ayçiçek yağı!

Türkiye bunu da gördü: Çekilişle ayçiçek yağı!
Güncelleme:

Türkiye'de A'dan Z'ye gelen fahiş zamlardan en çok nasibini alan ürünlerden olan ayçiçek yağı artık "çekilişle" dağıtılmaya başlandı...

Türkiye’de ekonomik kriz en derinden hissediliyor. Çarşı, pazar, market ürünlerinin neredeyse tamamı zamlandı. Zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında ise mutfakların en önemli ürünü ayçiçek yağı oldu.

Zamlardan en çok etkilenen grupların başında ise öğrenciler geldi. AGD İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü teşkilatı öğrenci evlerinin en maliyetli ürünü olan ayçiçek yağını çekilişle vereceklerini duyurdu.

 'AYÇİÇEKYAĞI' ÇEKİLİŞİ

AGD İstanbul Üniversitesi teşkilatı öğrenci evlerinin en maliyetli ürünü olan ayçiçek yağını çekilişle vereceğini duyurdu. 

AGD İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Öğrenci evlerimizin bu ayki alışverişlerinde en maliyetli ürün sıvı yağı oldu. Biz de aynı dertten muzdarip bir evin bu aylık sıvı yağ ihtiyacını karşılamak için bir çekiliş düzenliyoruz. Çekiliş sonucu 3 Aralık Cuma Günü bu twitter hesabından duyurulacaktır.” ifadelerini paylaştı.

Türkiye bunu da gördü: Çekilişle ayçiçek yağı! - Resim : 1