Türkiye Minikler Okçuluk Şampiyonasına Mersinden 13 Okçu Katılacak

Türkiye Minikler Okçuluk Şampiyonasına Mersinden 13 Okçu Katılacak

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Minikler Okçuluk Şampiyonası'na Mersin’den 13 minik okçunun katılacağını bildirdi.

- Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Minikler Okçuluk Şampiyonası'na Mersin’den 13 minik okçunun katılacağını bildirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 15-16-17 Ağustos tarihinde Çanakkale’de yapılacak olan şampiyonada Mersin 13 okçu ile temsil edilecek. Mersin’i temsil edecek olan minik okçuları şampiyonaya Okçuluk İl Temsilcisi Aytekin Ataş ve Alper Coşar hazırlıyor. İl temsilcisi Aytekin Ataş, Çanakkale’de yapılacak olan turnuvanın sadece bir yarışmadan ibaret olmadığını ve bu turnuvada aynı zamanda Milli Takım seçmelerinin yapılacağını söyledi. Ataş, “Minik sporcularımızı bu bilinçle yarışmaya hazırladık. Aralarından çok başarılı isimler çıkacağını ve genç yaşta milli onuru yaşayacağını düşünüyoruz. Çalışma ve gayretlerimizin boşa çıkmayacağını, geleceğin şampiyon okçularının çıkacağı bu yarışmadan önemli başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum" dedi.