Türkiye yüzde 2 büyüdü !

Türkiye yüzde 2 büyüdü !

Legrand; kesintisiz güç kaynakları dünya lansmanı için, İnform’u tercih etti.

Türkiye Kesintisiz Güç Kaynakları pazarında yüzde 2 büyüdü!

Bina, elektrik ve dijital alt yapılar için ürün ve sistemler konusunda uzman, dünyaca ünlü Legrand’ın 2010 yılında bünyesine kattığı İnform A.Ş.’nin yetkilileri, “Legrand Keor S (3-10kVA), Legrand Keor T(10-120kVA), Legrand Keor HP(100-800kVA)” adlı yeni kesintisiz güç kaynakları ürünleri ile ürün portföyünü geliştirmeye devam ediyor. Teknoloji harikası olan bu ürünler, doğaya dost olma özelliğiyle de ön plana çıkıyor.

Türkiye Kesintisiz Güç Kaynakları pazarında yüzde 2 civarında büyürken, İnform yüzde 20 büyüdü!
Lansmanda, Kesintisiz Güç Kaynakları sektöründe açık ara pazar lideri olan İnform’ un gözünü daha da yükseklere diktiğinin altını çizen İnform Genel Müdürü Levent Ilgın, Türkiye Kesintisiz Güç Kaynakları pazarında 2012 yılında yüzde 2 civarında büyürken, İnform’ un yüzde 20 büyüdüğüne dikkati çekti. Ilgın, doğaya dost, kullanıcı dostu yeni ürünleriyle büyümeye hızla devam edeceklerini belirtti.

“Legrand Keor HP” kesintisiz güç kaynağı, 100-800kVA’dan 4,8MVA güce kadar çözüm sunulabiliyor. ≥ %95 yüksek verim ve 0.9 yüksek aktif güç cihazın öne çıkan diğer teknik özellikleri arasında. Cihazın izolasyon trafosu sayesinde, ekstra güvenlik sağlanabiliyor. Düşük karbondioksit (CO2) salınımı sayesinde ise doğa dostu bir ürün olmayı başarıyor.
Kesintisiz Güç Kaynakları teknolojisinde gelinen son nokta; “3-Level “ teknolojisine sahip, tek faz ve üç faz çıkışlı bu ürünler; kullanıcıları alışkanlıkların dışına çıkarıyor. 3-10kVA güç aralığında olan “Legrand Keor S” yüksek aktif güç (0.9) sayesinde kullanıcılara standart ürünlere göre %28 daha fazla aktif güç sağlıyor.

10-120kVA aralığında güçlerden oluşan “Legrand Keor T” ise yüksek çıkış güç faktörü sayesinde, standart ürünlere göre %12 daha fazla aktif güç sağlayabiliyor.