''Turkstunt'' lakaplı Murat hayatını kaybetti

''Turkstunt'' lakaplı Murat hayatını kaybetti
Güncelleme:

Motosikletiyle akrobatik şovlar yapan "Turkstunt" lakaplı Murat Erdoğan hayatını kaybetti.

Motosikletiyle yaptığı akrobatik hareketlerle tanınan "Turkstunt" lakaplı Murat Erdoğan, motosikletiyle ilerlerken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Motosikletle yaptığı tehlikeli şovlar nedeniyle "Turkstunt" lakabıyla tanınan Murat Erdoğan trafik kazasında hayatını kaybetti.

Motosiklet sürüş teknikleri eğitimi veren ve tek teker üzerinde yaptığı akrobatik hareketler nedeniyle "Turkstunt" lakabıyla tanınan Murat Erdoğan (37) dün akşam D100'de Ankara yönüne motosikletiyle ilerliyordu. Kartal mevkiinde Murat Erdoğan'ın motosikletine arkadan gelen bir otomobil çarptı. Kazanın şiddetiyle yola savrulan Erdoğan'a ilk olarak yoldan geçen bir doktor ilk müdahalede bulundu. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri de Murat Erdoğan'a müdahalede bulundu. Ancak tüm müdahalelere rağmen Erdoğan hayatını kaybetti. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Volkan K. bir süre olay yerinde bekledikten sonra Erdoğan'ın hayatını kaybetmesi üzerine yanındaki arkadaşıyla birlikte kaçtı. Polis kaçan sürücü ve yanındaki kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Murat Erdoğan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Polisin soruşturması sürüyor.

DHA