Uğur Dündar, Akşener'in lise yıllarında çekilen fotoğrafını paylaştı

Uğur Dündar, Akşener'in lise yıllarında çekilen fotoğrafını paylaştı
Güncelleme:

Gazeteci Uğur Dündar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in lise yıllarında çekilen fotoğrafını ''Mangal yürekli Cumhuriyet kadını'' notuyla paylaştı. Akşener ise ''Cumhuriyetimize sahip çıkacağız, el ele omuz omuza Atatürk'ün o büyük vizyonunu hayata geçireceğiz ve o borcu mutlaka ödeyeceğiz'' yanıtını verdi.

Uğur Dündar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in lise dönemindeki arkadaşı ile poz verdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Akşener ise Dündar'ın paylaşımına kayıtsız kalmadı.

"MANGAL YÜREKLİ CUMHURİYET KADINI"
Dündar, söz konusu fotoğrafı "70'li yılların başı... Soldaki genç kız, günümüzün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener. Bursa Kız Öğretmen Lisesi'nde leyli meccani (parasız yatılı) okuyor. Her şeyini Cumhuriyet'e borçlu olduğunu söyleme erdemini gösterdiği için ona 'mangal yürekli Cumhuriyet kadını' diyorum..." notuyla yayınladı.

Uğur Dündar, Akşener'in lise yıllarında çekilen fotoğrafını paylaştı - Resim : 1

AKŞENER'DEN YANIT GELDİ
Bursa Kız Öğretmen Lisesi'ndeki öğrencilik yıllarına ait fotoğrafını Twitter hesabında paylaşan gazeteci Uğur Dündar'a yanıt veren Akşener ise, "Uğur Bey, beni duygulandırdınız. Çok teşekkür ediyorum… Cumhuriyetimize sahip çıkacağız, el ele omuz omuza Atatürk'ün o büyük vizyonunu hayata geçireceğiz ve o borcu mutlaka ödeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Uğur Dündar, Akşener'in lise yıllarında çekilen fotoğrafını paylaştı - Resim : 2