Ülkenin ciğerleri yanıyor ! 3 farklı yerde yangın...

Ülkenin ciğerleri yanıyor ! 3 farklı yerde yangın...
Güncelleme:

Burgazada'da ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ile yangına havadan müdahale için söndürme helikopteri sevk ediliyor. İtfaiye telsizlerinden yangının 10 dönümlük bir alana yayıldığı bildiriliyor.

Kartal, Balıkesir ve Burgazada'da ormanlık alanda yangın çıktı. Burgazada ve Kartal'daki yangınlar kontrol altına alınırken, Balıkesir'deki yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

İstanbul'da Kartal ve Burgazada'da çıkan orman yangınalrının ardından bir kötü haber de Balıkesir'den geldi.

Balıkesir'in Marmara ilçesindeki Mestanağa bölgesinde, ormanlık alanda saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Yerleşim alanlarına yakın bir bölgede çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle yayılırken, ihbar üzerine bölgeye çevre il ve ilçelerden çok sayıda itfaiye ve arasöz sevk edildi. Yangına, Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı helikopterlerin de desteği ile müdahale ediliyor.

2 EV YANDI

Yangın, rüzgarın da etkisiyle büyürken, alevlerin yerleşim alanlarına ulaştığı öğrenildi. 2 evin alevlerin arasında kalarak yandığı belirtilirken, yurttaşlar evlerini tahliye ediyor.
Yangın bölgesinden yükselen dumanlar, ilçenin tamamından görülüyor.

BURGAZADA DA YANDI

Burgazada'da ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına Burgazada itfaiye ekipleri müdahale ediyor. İstanbul'un çeşitli ilçelerinden sevk edilen itfaiye araçları çıkarma gemisi ile adaya götürülürken, bir helikopter havadan yangına müdahale ediyor. Yangının kontrol altına alındığı bildirilirken, itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

KARTAL'DA OTLUK ALANDA YANGIN

Kartal’da saat 14.00 sıralarında otluk alanda yangın çıktı. Yangın kısa sürede hızla yayılırken, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye, yangını Yediemin otoparkına sıçramadan kısa sürede kontrol altına aldı. İtfaiyenin yanı sıra otopark görevlileri de yangın söndürme tüpleriyle müdahalede bulundu.

Seçiniz...