Ünlü doktor Mehmet Öz, kardeşinden şikayetçi oldu

Ünlü doktor Mehmet Öz, kardeşinden şikayetçi oldu
Güncelleme:

ABD'de yaşayan ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz ve kardeşi Seval Öz, Türkiye’de annesiyle birlikte yaşayan kardeşleri Nazlım Öz hakkında suç duyurusunda bulundular.

Mehmet Öz, Nazlım Öz’ün kendilerini tehdit ettiğini öne sürerek, “Bizi baba evine almıyor. Tehdit ve hakaret ediyor. Annem de Nazlım Öz ile birlikte yaşadığı için hayatı tehlike altında” dedi. İddialar üzerine soruşturma başlatıldı. İşte Öz ailesindeki korkutan tartışmanın detayları...

ABD'de yaşayan kalp cerrahı Mehmet Öz ve Google’da üst düzey yöneticilik yapan kız kardeşi Seval Öz, Türkiye’de anneleri ile birlikte yaşayan kardeşleri Nazlım Öz hakkında suç duyurusunda bulundular.

“BABA EVİNE BİZİ ALMIYOR”

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında şikayetçi olarak ifade veren Mehmet ve Seval Öz kardeşler, diğer kardeşleri Nazlım Öz'ün anneleri ile birlikte yaşadığını ama kendilerini baba evine almayarak tehdit ettiği iddiasında bulundular.

“ANNEMİN AKLİ MELEKELERİ YERİNDE DEĞİL”

Annelerinin yaşlı olduğunu ve akli melekelerinin yerinde olmadığını öne süren Mehmet Öz, Nazlım Öz'ün Sarıyer'de bulunan baba evinde yaşadığını, tehlikeli birisi olduğunu söyleyerek bu yüzden annelerinin de hayati tehlike altında olduğunu iddia ettiler.

KORUMA KARARI ALDIRDI

Mehmet Öz ayrıca Nazlım Öz hakkında koruma tedbiri uygulanması için başvuru yaptı. Başvuru üzerine Nazlım Öz hakkında Mehmet Öz'e ‘hakaret ve tehdit etmeme’ kararı verildi. Kararda ayrıca Nazlım Öz'ün bir sağlık kuruluşuna muayene veya tedavi için başvurması ve tedavinin sağlanmasına hükmedildi.

Sözcü