Ünlü işadamları serbest bırakıldı

Ünlü işadamları serbest bırakıldı

FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan işadamları Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Mustaf Şevki Kavurmacıoğlu ve Mustafa Eroğlu sorgularının ardından serbest bırakıldı.

FETÖ'ye finansal destek vermek suçundan haklarında gözaltı kararı verilen TUSKON üyesi 208 işadamı arasında yer aldığı gerekçesiyle gözaltına alınan işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu ile Eroğlu İnşaat Yapının Yönetim Kurulu Başkanı ve Aydınlı Grup Onursal Başkanı Mustafa Şevki Kavurmacı emniyetten serbest bırakıldı.

Bir karışıklık sonucu gözaltına alındığını belirten Çıkrıkçıoğlu, "Beni daha önce TUSKON'un Disiplin Kurulu'na yazmışlar. Ancak ben daha sonra oradan ayrıldım. Ayrıldığıma dair bana da yazı gönderildi. Ancak ismim silinmemiş. İsmim kayıtlarda göründüğü için, emniyet de usul gereği sordu. Gayet nazik bir yaklaşımları oldu. Dün saat 17:00 gibi ifadem alınmaya başladı. Emniyet'teki işlemlerim dün akşam 23:00 gibi bitti. Daha sonra Emniyet'ten ayrıldım" dedi.

MUSTAFA ŞEVKİ KAVURMACI DA SERBEST

FETÖ soruşturması kapsamında TUSKON'a yönelik operasyonda gözaltına alınan işadamları arasında bulunan Mustafa Şevki Kavurmacı, savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı.

TURGUT AYDIN DÜN SERBEST BIRAKILMIŞTI

FETÖ'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla göz altına alınan A101 Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aydın'ın da aralarında bulunduğu 6 kişi sorgularının ardından dün akşam serbest bırakılmıştı.

Yeni Mağazacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aydın ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Yaşar Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Aydın ile Aydan Aydın, Zehra Aydın ve Oksana Aydın'ın sorgularının serbest bırakılan isimler oldu.

Milliyet