Ünlülerin Estetisyeni Pervin Dinçer Güzellik ve Bakım Fuarı'nda!

Ünlülerin Estetisyeni Pervin Dinçer Güzellik ve Bakım Fuarı'nda!

Ünlülerin estetisyeni Pervin Dinçer, 21 Mart’ta başlayacak olan Güzellik&Bakım Fuarı 2013’te sevenleri ve takipçileriyle buluşuyor!

24 Mart’a dek sürecek olan fuarda Pervin Dinçer’le görüşmek, başarılı estetisyenin bilgi ve deneyimlerinden faydalanmak isteyenler kendisiyle tanışma ve bilgisine başvurma fırsatı bulacak. Dünyada ses getiren uygulamaların Türkiye’deki temsilcisi Pervin Dinçer, fuardaki CosmoPlus standında sistemlerin tüm detaylarını, nasıl işlediklerini ve şaşırtıcı sonuçlarını stand ziyaretçileriyle paylaşacak.

Selülitten cilt bakımına, saç bakımından zayıflamaya dek dünyanın önde gelen teknolojilerini keşfederek ülkemize gelmesine öncülük eden ve bu sistemleri başarıyla uygulayan, doğal bakım önerileriyle kadınların rüyalarını gerçek kılan, ilgiyle takip edilen  güzel ve başarılı uzman, 21 Mart’ta Lütfi Kırda Kongre ve Sergi Sarayı’nda CosmoPlus Cosmetic’in Mavi Rumeli Salonu’nda yer alan 102 Nolu standında  yerini alacak.

Güzellik ve Bakım Fuarı her yıl binlerce insanın akınına uğruyor. Pervin Dinçer de bu yılın en ilgi çekici isimlerinden biri olacak gibi görünüyor.