Üsküdar’da balık tutmak isteyen vatandaşa darp kamerada

Güncelleme:

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, Üsküdar’da balık tutmak isteyen bazı yurttaşların darp edildiğini açıkladı. Yarkadaş o anların görüntülerini de video olarak Twitter'dan paylaştı.

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, Üsküdar Belediyesi zabıtalarının Üsküdar Çengelköy Sahili'nde balık tutmak isteyenleri darp ettiğini söyledi.

Koronavirüsten ölüm sayıları farkı tartışma yarattı: Bakan açıklama yaptı
Haberin devamı
Yarkadaş ayrıca sosyal medya hesabından olayın görüntüsünü paylaştı. Yarkadaş’ın paylaştığı görüntülerde, bir kişinin kaşının yarıldığı görülüyor.

CHP'nin eski İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Üsküdar Çengelköy Sahili'nde balık tutmak isteyen baba, oğul ve yeğenin Üsküdar Belediyesi zabıta ekibi tarafından darp edildiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yarkadaş şu ifadeleri kullandı:

“Biraz sonra izleyeceğiniz iki video, cuma günü sabah saatlerinde Üsküdar Çengelköy Sahili'nde çekildi. Üsküdar Belediyesi zabıtları, ‘Burada balık tutmayın, yasak’ diyerek baba, oğul ve yeğeni uyarıyor. Balık tutmaya çıkan üç kişi ‘Biraz sonra gideceğiz’ karşılığını veriyor. Ancak tartışmanın uzaması üzerine, zabıtalar, MK, AK ve EK'ya saldırıyor. Bir baba, oğlunun yanında acımasızca darp ediliyor. Zabıtalar, oltayı da almak istiyor. Saldırıya uğrayan yurttaşlar, bu barbarlığı polise şikayet etti. Görüntüleri dehşet içinde izledim. Yazık videoyu bana gönderen ve saldırıya uğrayan kişilerin akrabası olan genç, ‘Karşıdaki villadan da çekim yaptılar. Olayın ayrıntıları daha net’ diyor ve saldırının hesabını sorulmasını istiyor. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i duyarsız davranmakla eleştiriyor. Takip edeceğiz.”

 

 

Seçiniz...