''Uyuşturucu değil pudra'' demişti; bu sefer uyuşturucuyu itiraf etti!

''Uyuşturucu değil pudra'' demişti; bu sefer uyuşturucuyu itiraf etti!
Güncelleme:

Lüks arabada madde kullanırken çekilen görüntüleri ortaya çıktıktan sonra ikinci kez gözaltına alınan AK Partili ofis görevlisi sosyal medyadan yaptığı açıklamada uyuşturucu kullandığını itiraf etti.

Uyuşturucu görüntülerinin ardından gözaltına alınan, ‘pudra şekeri’ savunmasıyla serbset bırakılan ve arkadaşlarının açıklamasının ardından yeniden gözaltına alınan Kürşat A., kendisine ait olduğu belirtilen bir hesaptan yazılı açıklama yaptı.

 Açıklamasına, “Daha fazla güçlü görünürsem her kapının açılacağını düşündüm. Şimdi, çok yanlış olduğunu anladığım bu durumun içine sürüklendim” diyerek başlayan Kürşat A., “Daha fazla nüfuz sahibi olmak, olduğundan farklı görünme çabasıyla gücün yanında görünme, hükümetteki güçlü insanlarla fotoğraf vererek kendime yeni kapılar açma düşüncesi beni her gün başka bir yanlışa sürükledi. Oysaki insanın kendi çabası kendi mücadelesi kendine yetermiş” ifadelerini kullandı.

Kürşat A., “Uyuşturucu batağına sürüklendim, içine çektikçe beni çekti, kendim olmaktan çıktığım bir dünyanın içine savruldum. Bundan kurtulmak için defalarca yardım istemeyi düşündüm ama rahmetli babam, canım anamı düşündükçe bir türlü kimseye anlatamadım” diye yazdı.

“Acımasızca beni yerden yere vuran insanlar şunu bilmeliler ki; sizlerin de çocukları var, hayatta sizler nelerle karşılaşacaksınız bilmiyoruz. Canım anam bütün bu kötü günleri tek başına göğüslemeye çalışıyor” ifadelerini kullanan Kürşat A., “AK Parti’nin bütün mensuplarından ve bütün Türkiye’den özür diliyorum” dedi.