Vali Azizoğlu Umke İle Bir Araya Geldi

Vali Azizoğlu Umke İle Bir Araya Geldi

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) Bartın personeli bir araya geldi.

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) Bartın personeli bir araya geldi.

Vali Seyfettin Azizoğlu, UMKE İl Faaliyet Değerlendirme Toplantısı için Bartın UMKE personelleri ile bir araya geldi. Toplantıda ilk önce İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç tarafından Bartın UMKE'nin yapısı, eğitim alanları, teçhizat donanımı ile yer aldığı görevlere ve faaliyetlerine ilişkin bilgilendirme sunumu yapıldı. Toplantının devamında Bartın UMKE ekibinden Dr. Canan Dalaslan, kurtarma ekibinde yaptığı çalışmalardan, yaşadıklarından ve geçmiş vakalardan derlediği görev anılarını paylaştı.

"BARTIN'DAKİ 47 KAHRAMAN"

Belge takdimi öncesi kısa bir konuşma yapan Vali Seyfettin Azizoğlu, "Bartın'daki 47 kahramanı Türkiye Cumhuriyeti'nin Bartın Valisi olarak en kalbi duygularımla selamlıyorum. 47 kahramana en derin saygılarımı sevgilerimi sunuyorum. Sizlerden Allah razı olsun. Bu vatan için mücadele eden sizler gibi nice kahramanlar var. Bundan sonra da mücadelelerine devam edeceklerdir. Bu kahramanlar olduğu sürece ne bu bayrak gönderden inecek, ne de bu ezan dindirilecektir" dedi.

Konuşmanın ardından Vali Azizoğlu'nun yanı sıra Garnizon Komutanı, Vali Yardımcısı, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü katılımı ile Mardin'in Nusaybin İlçe Devlet Hastanesi'nde görev yapan 12 kişilik UMKE ekibi için düzenlenen belge takdimi gerçekleştirildi. Doktor, ebe, ATT, tıbbi görüntüleme teknikeri ve sağlık memurundan oluşan 12 kişilik UMKE ekibine başarı ve teşekkür belgeleri verildi.