Vali Türker, Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Açılışına Katıldı

Vali Türker, Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Açılışına Katıldı

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, protokol üyeleri, hayırseverler ile davetliler katıldı.

HAYIRLI BİR ESERİN AÇILIŞI İÇİN BİR ARADAYIZ

Törende hayırlı bir eser açılışında bir araya geldiklerini ifade eden Vali Muammer Türker, kuruluşunun 171'inci yılında Türk polis teşkilatının Polis Günü'nü ve Polis Haftası'nı bir kez daha kutladığını belirtti. Vali Türker, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

DEVLETİMİZ YEREL YÖNETİMLERLE YATIRIM YAPIYOR

Terör olgusunun Türkiye için yeni olmadığını kaydeden Vali Türker, 10 Nisan Polis Günü'nü şehit ve çatışma haberlerinin gelmediği, terörün son bulduğu ortamlarda daha coşkulu şekilde kutlamak istediklerini söyledi. Vali Muammer Türker, canlarını ortaya koyan güvenlik birimlerinin çalışması ve vatandaşın desteğiyle terörün biteceğine vurgu yaparak, Türkiye'nin her şeye rağmen hızlı büyümeye devam edeceğini dile getirdi. Vali Türker, "22 Nisan günü açılışı yapılacak Expo 2016'nın bir dönüm noktası olduğu Aksu'da, taşkın koruma ve raylı sistem gibi yatırımlara bakmak yeter. Devletimiz yerel yönetimlerle birlikte yatırımlar yapıyor. Özel sektör buna ciddi katkı sunuyor. Ülkemizin her köşesi adeta bir şantiye gibi" diye konuştu.

Vali Muammer Türker, konuşmaların ardından Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapımında emeği geçen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Aksu eski Belediye Başkanı İsa Yıldırım ile inşaata katkı sağlayan iş adamlarına teşekkür plaketi verdi. Protokol ile birlikte açılış kurdelesini kesen Vali Türker, binayı gezerek incelemelerde bulundu.