Vali Yardımcısının Çatışmada Yaralanan Polis Oğlu Şehit Oldu (2)

Vali Yardımcısının Çatışmada Yaralanan Polis Oğlu Şehit Oldu (2)

GATA'da şehit olan, Bartın eski Vali Yardımcısı Aydın Özmen'in oğlu polis memuru Ozan Özmen'in cenazesi Ankara'dan askeri uçakla Ordu-Giresun Havalimanı'na...

ŞEHİT POLİSİN CENAZESİ VE AİLESİ UÇAKLA GELDİ

GATA'da şehit olan, Bartın eski Vali Yardımcısı Aydın Özmen'in oğlu polis memuru Ozan Özmen'in cenazesi Ankara'dan askeri uçakla Ordu-Giresun Havalimanı'na getirildi. Havalimanında şehit polis Ozan Özmen'in cenazesini Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğdu, polis ve askeri ekran ile çok sayıda vatandaş karşıladı. Özmen'in cenazesi tören mangası tarafından uçaktan indirilerek omuzda cenaze aracına taşındı. Şehit ile aynı uçakta gelen eşi Buket Özmen, 5 yaşındaki oğlu Çağatay, babası Aydın Özmen, annesi Suzan Gürsoy, taziyelerle teselli bulmaya çalıştı. Şehit eşi Buket Özmen'in PTT şubesinde memur olarak çalıştığı belirtildi.

Ozan Özmen'in cenazesi daha sonra karayoluyla Mesudiye İlçesi'ne bağlı Beyağaç Mahallesi'ne gönderildi. Şehit Özmen, yarın Cuma namazına müteakip burada düzenlenecek olan cenaze töreninin ardından, aile kabristanlığında toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLI