Vatandaşın yol isyanı sosyal medyayı salladı

Güncelleme:

Kütahya'da, Emet-Tavşanlı yolunda son günlerde meydana gelen trafik kazalarına dikkat çekerek çözüm bulunmasını isteyen İsmail Elmacı'nın çektiği video, sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor.

Aynı yolda bir ay önce trafik kazası geçiren ve 3. kez ameliyata gidecek olan İsmail Elmacı, paylaşımında yaptığı açıklamalarda, ''Lütfen sesisimizi duyun. Emet - Tavşanlı yolu yıllardır ihmal edilmiş. Çok tehlikeli. Bu yolda canı yanan insanlardan biriyim. Bende aynı yolda kaza yaptım. Bir aydır evdeyim, acıyı çeken bilir. Bakın Belediye Başkan aday adayı oldum. Beni başkan yapmayın ama lütfen bu yolu yapın. Allah aşkına size yalvarıyorum bu yola bir çare bulun. Size yalvarıyorum. Önümüz kış. Cumhurbaşkanımızın dediği bir laf var. Acil eylem planı. Bu yol için bunu lütfen yapın. Bu işin vebali var. Önümüz kış. Bu vebalin altından kimse kalkamaz'' diye konuştu.

KAMPANYA BAŞLATILDI
Elmacı'nın videosu kısa sürede paylaşım rekorları kırdı ve sosyal medya üzerinden binlerce vatandaş, asit kamyonlarının her gün çalıştığı, bor madeni taşıyan TIR'ların kullandığı Emet-Tavşanlı yolunun yapılması için kampanya başlattılar.

Etiketler tavşanlı