Vizyon Koleji Burs Sınavı cumartesi günü yapılacak

Vizyon Koleji Burs Sınavı cumartesi günü yapılacak

Vizyon Koleji Konsept Tanıtım Günü Etkinliği ve Burs Sınavı 14 Mart 2015, Cumartesi günü yapılacak.

Esenyurt Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleşecek sınavın birinci seansı 10:00’da ikinci seansı ile 14:00’da yapılacak. Sınavlara gelecek yıl  4, 5, 6, 7, 8, 10, 11 , 12. Sınıfı okuyacak olan öğrenciler katılabilecek.

Vizyon Kolejinden 100 başarılı öğrenciye burs müjdesi!

Eğitime getirdiği yenilikçi ve modern yaklaşım kadar başarılı öğrencilere sağladığı öğrenim bursları ile de öne çıkan Vizyon Koleji, bu yıl 100 öğrenciye daha burs verecek. Vizyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Cem Arıtuluk, ‘’ Çalışkan ve motive olmuş öğrenciler, bu özelliklerini okul geneline yansıtıyorlar ve eğitim kalitesini olumlu etkiliyorlar. Bu nedenle başarılı öğrencilere  kapımız her zaman açık’’  derken başarı burslarının yeni kampüslerle birlikte artarak devam edeceğini belirtti.

Fen Lisesinden ayrılıp Vizyon Kolejine kayıt oldular !

Bu yıl Yaşar Acar Fen Lisesinden 9 öğrenci birden Fen Lisesini bırakıp, gönüllü olarak Vizyon Koleji Esenyurt Kampüsüne geçiş yaptı. İyi bir Fen Lisesinde eğitim almanın çok önemsendiği ülkemizde, Fen Liseli öğrencilerin bu tercihi eğitim dünyasında büyük yankı yaptı.  Türkiye’nin en büyük eğitim teknolojileri kurumu olan Sebit’in ilk ve tek proje okulu olan  Vizyon Koleji ‘’Üniversite Hazırlık Okulu’’ adını verilen  yüksek nitelikli lise programı, kullanılan üst düzey içerik, yöntem ve yaklaşımları ile yüksek başarı hedefleyen öğrencilerin toplanma noktası haline geldi.

Bahçeşehir’e büyük eğitim yatırımı!

Vizyon Koleji ikinci kampüsü Bahçeşehir’de açlıyor.21. yüzyıl eğitim anlayışı kapsamındaki öncü ve özgün programlarıyla hem Türkiye’de hem de yurtdışında farkındalık oluşturan Vizyon Koleji ikinci kampüsünü Bahçeşehir’de açıyor. Bahçeşehir’in gözde okullarının bulunduğu, ‘’okullar bölgesi’’ diye anılmaya başlayan bölgede 12.500 m2 kapalı alana sahip modern bir kampüs projesine başlayan Vizyon Koleji, Mart ayından itibaren tanıtım ofisinde, tüm sınıflarda kayıt almaya başlıyor.