Yakışıklı oyuncu hayatını kaybetti

Yakışıklı oyuncu hayatını kaybetti

Hızlı ve Öfkeli ile gönüllere akıllara kazınan Paul Walker trafik kazası sonucu öldü.

Türkiye\'de izleyicilerin, özellikle \'Hızlı ve Öfkeli\' (Fast and Furious) filmleri ile Yalan Rüzgarı (The Young and The Restless) dizilerinden tanıdığı Amerikalı oyuncu Paul Walker, Los Angeles yakınlarında geçirdiği bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

KAZA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

40 yaşındaki oyuncu, kurucusu olduğu hayır kuruluşunun Haiyan tayfunu mağdurları için düzenlediği bir etkinlikten dönüyordu. Öğleden sonra meydana gelen kazada, aşırı hızlı olduğu belirtilen lüks otomobil, bir ağaca çarparak alev topuna döndü ve havaya uçtu. Aracın ismi açıklanmayan sürücüsü de kazada hayatını kaybetti.

ÜNLÜ OYUNCU KAZA KURBANI

Los Angeles Bölge Şerifi, kazada iki kişinin öldüğünü, Paul Walker’ın yolcu koltuğunda olduğunu bildirdi. Görgü tanıkları, ismi açıklanmayan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan Porsche marka aracın alev alarak yanmaya başladığını ve tamamen hurdaya döndüğü belirtti.

15 YAŞINDA BİR KIZI VARDI

15 yaşında bir kızı olan yıldız oyuncunun, son olarak 6\'ncısı çekilen Hızlı ve Öfkeli filminin 7\'ncisi için yapımcı firma ile çalışmakta olduğu bildirildi.

2001’den bu yana 5 farklı ‘Hızlı ve Öfkeli’ filminde boy gösteren başarılı aktör, dünya çapında tanınan serinin bugünlerde çekilmekte olan 7\'nci filminde de rol alıyordu. Hızlı ve Öfkeli’nin 7\'sinin çekimlerine ABD’deki Şükran Günü tatili sebebiyle ara verilmişti. 

Cihan