Yarım saatlik yağmur yaşamı felç etti

Yarım saatlik yağmur yaşamı felç etti

Bolu'da vatandaşlar aniden bastıran sağanak yağışa yakalandı.

Bolu'da aniden bastıran ve yaklaşık yarım saat süren yağmur nedeniyle alt geçitler suyla doldu, cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Kentte öğleden sonra etkili olan şiddetli yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, şehrin en işlek caddesi İzzet Baysal'da binaların saçaklarının altına ve işhanlarına sığındı. Yağmur nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Bazı vatandaşlar sokaklarda çizmeyle yürüdü. Beşkavaklar Mahallesi'ndeki alt geçit suyla doldu. Araçlar, alt geçitten güçlükle geçti. Oluşan su birikintileri nedeniyle ulaşım yer yer aksadı.
Yarım saatlik yağmur yaşamı felç etti


Sağlık Mahallesi'nde bir evi su bastı. Ev sahibi Abdullah Gürgen, her yağmurda aynı sorunla karşılaştıklarını ifade ederek, "Kanalizasyonlar suyu yeterince çekmediği için böyle olaylar yaşanıyor. Belediyeyi, itfaiyeyi çağırdık. Rapor tutulmasını istiyoruz. Artık bıktım her yağmurda aynı şey oluyor. Alt yapı sorunu var. Evimin parkelerini yeni yaptırdım, hep su içinde kaldı" dedi. Yaklaşık yarım saat sonra yağmurun etkisini kaybetmesinin ardından yeniden güneş yüzünü gösterdi.

 

Yarım saatlik yağmur yaşamı felç etti