Yasak aşkı böyle yakaladı !

Yasak aşkı böyle yakaladı !

Estetik cerrahı kocasının başka bir kadınla ilişkisi olduğunu gören dermatolog kadın boşanma davası açtı.

Estetik cerrahı kocasının bir spor spikeriyle ilişkisi olduğu iddiasıyla boşanma davası açan dermatolog kadın, 1000 lirası maddi 100 bin lirası manevi tazminat talep etti.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne açılan davanın dosyasına göre, estetik ve plastik cerrah A.D. ile dermatolog eşi D. D. 15 yıl önce evlendi. Çiftin bu evliliğinden iki çocukları oldu. Ancak çiftin mutlu giden evlilikleri, iki yıl önce davacı kadının kocasından şüphelenmesiyle çatırdamaya başladı. İddiaya göre koca 2014 yılında içine kapandı, eşi ve çocuklarıyla konuşmaz, insan içine çıkmaz hale geldi. Sürekli cep telefonuyla ilgilenen, tuvalete dahi bu halde giden kocanın durumu, kadını kuşkulandırdı.

57d83eca0f25441468b28ae8.jpg

SPİKER SEVGİLİYE EV

Kocasının haftanın belli günleri bir kadınla görüştüğünü öğrenen kadın, sosyal medyahesabında da bir kadınla fotoğraflarını görünce neye uğradığını şaşırdı.

Bu kadının bir televizyon kanalında spor spikeri N.C. olduğunu öğrenen D.D., açık sosyal medya hesaplarında da kocasıyla farklı zamanlarda birçok paylaşımını gördü.

Konuştuğunda ilişkiyi reddeden kocasının son olarak spiker kadına lüks bir sitede ev tuttuğunu ve birlikte yaşadığını öğrenen eş, boşanma davası açtı.

DEPRESİF SÜRECE GİRDİ

Davacı kadının avukatı, “Depresif süreç içerisine giren müvekkilim aşırı kilo kaybına uğramış, manevi kayıp yaşamış, davalının zinası ve yasak ilişkisinin getirdiği elem ve keder, evdeki atmosferi de hem müvekkilim hem de çocuklar açısından kötü bir şekilde etkilemiştir” iddialarıyla, 1000 lirası maddi, 100 bin lirası manevi toplam 101 bin liralık tazminat talep etti.

‘GÜNÜNÜ GÜN EDİYOR’

Davalı kocanın ilişkisine devam ettiğini ileri süren davacı kadının avukatı, “Sevgilisi, davalının sağladığı şoför ve araçla, pahalı hediyelerle gününü gün etmektedir. Davalının aleni ilişkisi müvekkilimi sosyal olarak küçük düşürmekte” iddiasında bulundu.