Yazlıkları sakın kaldırmayın! Yaz geri geliyor!

Yazlıkları sakın kaldırmayın! Yaz geri geliyor!
Güncelleme:

Meteorolojiden alınan son verilere göre İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Konya ve Karaman çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor. Ancak yağışlı havanın yerini sıcak havaya bırakması bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Konya ve Karaman çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, güneybatı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor.

Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kuzey Ege, Marmara ve Batı Karadeniz’in kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli olarak (30-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

YAZ GERİ GELİYOR

Bugün yurdun batı kesimlerinde ve Doğu Karadeniz kıyılarında görülecek yağışların ardından sıcaklıklar yükselişe geçecek ve yurt genelinde güneşli bir hava hakim olacak. Hafta sonu da yükselişini sürdürecek olan hava sıcaklıkları yazı aratmayacak.

ADANA 40 DERECEYE YAKLAŞACAK

Birkaç gün boyunca yükselişte olacak olacak hava sıcaklıkları hafta sonu İstanbul’da 23, Ankara’da 25, İzmir’de 29, Adana’da 36 dereceye dolaylarında seyredecek.

HAFTANIN SON YAĞIŞLARI BUGÜN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Konya ve Karaman çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bugünden itibaren yağışlar etkisini kaybedecek.

İŞTE HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ:

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini
v

Seçiniz...