Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni öldürüldü

Güncelleme:

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı damat olayın ardından teslim oldu.

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, tartıştığı damadı tarafından bıçakalanarak öldürüldü. Damat Cemil Yavuz Karanfil, aynı olayda araya girmeye çalışan eşi Esma Karanfil'i de ağır yaraladı. Olayın ardından kayıplara karışan Cemil Yavuz Karanfil, polise giderek teslim oldu.

ACİL OLARAK GAZETEDEN ÇIKTI

Olay, Başakşehir 4. Etap Yunus Emre Caddesi B42 Blok Daire 32'de akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, dün saat 17.30 sıraralında gazetenin Halkalı'daki binasında çalışırken Kadir Demirel'e telefon geldi. Kızı ile damadının tartıştığının haber verildiği telefon üzerine Demirel, 'Acil bir işim çıktı diyerek' gazeteden çıktı. Damadı ile kızının oturduğu adrese giden Kadir Demirel, çiftin arasını düzelmek için damadıyla konuşmaya başladı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cemil Yavuz Karanfil, eline geçirdiği bıçakla kayınpederi Kadir Demirel'i sol karın boşluğundan bıçakladı. Bu sırada babasını kurtarmak için araya giren Esma Karanfil de bıçakla yaralandı. Damat Cemil Yavuz Karanfil, olayın ardından kaçarak izini kaybettirdi.

Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni öldürüldü - Resim : 1

OLAYIN ARDINDAN TESLİM OLDU

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Kadir Demirel'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ekipler, Esma Karanfil'i ambulansla Bağcılar'daki özel bir hastaneye kaldırdı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen Esma Karanfil burada ameliyata alındı. Damat Cemil Yavuz Karanfil'in olayın ardından polise giderek teslim olduğu öğrenildi. Cumhuriyet savcısı ve polisin olay yerindeki çalışmaları sürüyor. İncelemelerin ardından Kadir Demirel'in cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

"DAMADI KADİR AĞABEYİMİZİ KATLETMİŞ KIZINI DA YARALAMIŞ"

Kadir Demirel'in eniştesi olduğunu söyleyen Ömer Faruk Tuncer, "Ailede bir sorun vardı ama bu dereceye geleceğini bilmiyorduk. Uzaklaştırması vardı damadın. Eve doğru dürüst gitmiyordu, bazı tartışma yaşanıyordu. Zaten boşanma davasına çıktılar 7 ay önce. Ama sonuç bu olacağını bilmiyorduk. Bir telefonlaşma olmuş evde buluşma oluyor.Kızı babasına haber veriyor öyle geliyorlar. Suç aletini de yanında götürmüş komşular çıkmış 'Müdahale etmeyin' demiş merdivenlerden inmiş. Büyük bir bıçakmış, çıkarken elindeymiş. Teslim oldu diyolar ama bilmiyoruz" dedi.

''BİR CİNNET HALİ''

Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan da "Kadir Ağabeyimizi kaybettik. Çok kıymetli birisiydi Hasan Karakaya'dan sonra geldi. Bir yıldır görevdeydi. Elim hadise akşam gerçekleşmiş. Akşamüzeri konuştuk en son gazeteye gelmeden önce kızıyla ilgili bir sorun olduğunu, halledip döneceğini söylüyordu. >Sonrasında malesef öğrendik. Damadıyla ciddi bir sıkıntı yaşamışlar. Bir cinnet hali.. Damadı Kadir Ağabeyimizi katletmiş kızını da yaralamış. Kendi halinde naif, beyfendi bir kişilği vardı. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

DHA