Yeni Şarkılar

Yeni Şarkılar
Güncelleme:

Yeni Şarkılar Listesiyle Modunu Yepyeni Yaşa; Çoş, Eğlen, Dans Et, Hüzünlen! Her gün yeni çıkan ya da zirveye oturan şarkılarla tanış! Yerli, yabancı müzik kategorileri yeni şarklılar listesinde!

Biz Ne Yaparız!

Dijital indirme, dinleme ve müzik yayını yapan kamuoyunun atan nabzını tutarız! Türkiye’de şu anda müzikte popüler olan parçanın tek güvenilir günlük barometresiyiz!

BBC Radyo, Pops Top ve MTV ve daha birçok yerli ve yabancı listelerini inceleriz. En İyi 40 şarkı gibi parametreleri tutan yayınlardan daha iyiyiz!

Uzun bir süredir gezegendeki tartışmasız en etkili müzik ulusunun zevklerini kronikleştiriyoruz. Jennifer Lopez’den Beyonce'ye, Serdar Ortaç’tan Ebru Gündeş’e popüler olan internet fenomenlerinin popundan RAP’ine!  Yıllarca sanatçı başarılarını taçlandırdık ve ücretsiz müzik yayınımız ile tüm müzik severleri bir araya getirdik!

Türk Müzik Kültürüne Işık Tutuyoruz!

2020’nin en yeni şarkıları arasından kendine uygun olanı seç! Modun neyse onu yaşa hem de ücretsiz!

Kendini kraliçe gibi hissetmek istersen yeni şarkılar sana uygun asil tonları bulunan şarkılara yer vermiştir. Üzgünsen, duygularını anlatacak müzikler de burada! Heyecanlıysan kalk dans et! Yolda, otobüste, metroda, sporda, gece uyumadan! Her zaman yeni şarkıları bedava dinleyebilirsin!

Sadece tıkla ve müzik başlasın…

Yeni Şarkılar Listesiyle Hazırsın!

Biz sadece popüler olanların otoritesi değil, Türk pop, RAP, rock, arabesk, R&b gibi farklı kültürlerin ve en yenilerim buluştuğu yeriz.

Bu listeler her gün güncellenir, uzun süredir müzik sanat tarihinin tüm son çıkanlarını listeleriz.

Bu misyonla eğlence endüstrisi bizden çok şey öğreniyor! Ülkenin perakendecilerini ve müzik etiketlerini temsil eden alt yapımız ile güzel bir birliğe sahibiz.

Her Zaman En İyi, En Yeni Listeler!

Başlangıçta hızlı hareket eden eğlence endüstrisindeki şarkıların gelecekteki gelişimini yönetmek ve geçmiş şarkıların hakkını vermek için kurulan yeni şarkılar listemiz, şimdi ülkenin her yerinden tıklanır hale geldi.

Şirketimiz, önemli müzik endüstrisi organlarına ait listeleri sıralar ve birleştirir.  Bir nevi ITunes, D&R ve EsenShop perakendecilerini de içinde barındırır ve dijital hizmetleri temsil eder.  Şirketimizin rolü, resmi müzik ve video listelerini devreye almak ve ücretsiz size ulaştırmak. Ancak isterseniz beğendiğiniz şarkıları ücretli platformlardan almanızı da sağlıyoruz.

Sitemiz aslında dünyanın en hızlı ve en karmaşık alt yapısının talep edilmesini sağlayan (müzik) son derece güçlü veritabanlarını yönetir.

Kendini Keşfet!

Hızla büyüyen yeni şarkılar müzik sitesi, özel günlük şarkıların, doğrudan kaynağından size ulaşır. Burası müzik hayranlarına özel online evinizdir.

Üstelik sadece 2020 yılının son çıkan şarkılarına ulaşmazsınız. Çok büyük bir arşivimiz var! 2017, 2018 ve 2019 yılının tüm şarkılarına da sitemizden ulaşırsınız.

Hit şarkıları her gün yayınlasak da yeni şarkılar listemiz güncelliğini korusa da sizin için oluşturduğumuz özel listeler de bulunur.

  • Slow şarkılar
  • Pop şarkılar
  • Rap şarkılar
  • Aşk şarkıları
  • Remix şarkılar
  • Akustik şarkılar listesi

Ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

Ayrıca;

İngilizce, Arapça, İspanyolca gibi pek çok ülkenin şarkılarını da bulacaksınız. Son moda olan Güney Kore pop müziğinin ne iyileri de arabada dinlenecek şarkılar listesi de sizi bekliyor!

Sitemizde gezinmek çok kolaydır. Yeni şarkılar hemen ana sayfada bulunur ve oynat butonuna bastığınızda sizi bekletmeden çalmaya başlar. Sadece internetiniz çok çok yavaş olduğunda donma gibi bir sorunla karşılaşabilirsiniz.  Veritabanımız güçlü ve hızlıdır, ses kalitesi de alışılmışın birkaç kat üzerindedir.

Diğer tüm listelere sitemizin sağında, altında ya da menüde bulunan kategorilerden ulaşırsınız.

Tablolarımız çok kolay şekilde oluşturulmuştur. Cepten, tabletten ve bilgisayardan; kısaca internet bağlantınız olduğu sürece bizden kopmazsınız! Mp3 formatında olan müziklerimiz internet kotanızdan çok az harcar. Saatlerce dinleseniz de bir video izlemekten daha azına mal olacaktır.

Radyo mu Dinlemek İsterdiniz; O zaman Buyrun!

Veri tabanımızda istediğiniz gibi gezinirsiniz. Sizin için bir de radyolarla anlaştık. Radyalar yeni şarkılar listesinde sadece anlaştığı isimleri yer verir. Biz de öyle bir durum söz konusu değildir. Tüm emek verilen şarkılara, sansürsüz, üyeliksiz, ücretsiz ve reklamsız ulaşırsınız.

Ancak bu hizmetimiz ile; Power Türk’ten Number 1’a kadar onlarca farklı radyoya bir ekran üzerinden bağlanacaksınız. Sadece seçiminizi yapın ve dinlemeye başlayın!

Geçen haftanın en çok dinlenen şarkısının kim olduğunu merak mı ediyorsunuz? Bugün kimler şarkı yapmış, kimler single ile ortalığı ayağa kaldırmış öğrenmek mi istiyorsunuz? Arkadaşlarınızdan önce dünya listelerine hangi şarkının liderlik ettiğini bilmek için can mı atıyorsunuz? Dün gece kim skandallara karıştığı için dinlenme sayısı milyonları aştı, hangi şarkı neden bu kadar popüler duymak mu istiyorsunuz?

Sizi fazla bekletmeyelim; Gelin, gezinin, keşfedin ve gerçek müziğin keyfine varın! Ücretsiz!

Yeni şarkılar listemiz ile aşka doyun, ağlayın, eğlenin, canlanın! Camdan dışarı bakarken kulağınızdaki kulaklıkta bir tınımız olsun, rüzgar negatif enerjinizi alsın götürsün! Yağmur üzerine bereket yağdırsın! Ama siz modunuz neyse onu yaşayın!

Bizimle!; yenisarkilarlistesi.com

Her Gün Gel, En Yeni Şarkılardan Haberin Olsun!

Tıklayın ; Yeni Şarkılar

Etiketler advertorial