Yeni yapılanma hazırlığındaki FETÖ'cülere operasyon

Yeni yapılanma hazırlığındaki FETÖ'cülere operasyon
Güncelleme:

İstanbul'da FETÖ'nün hücre evlerinde saklanan ve yeniden yapılanma hazırlığında olan 9 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin firari FETÖ'cülere fon sağladığı belirlendi.

Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü gerçekleştirdi.

ByLock ve çeşitli soruşturmaları kapsamında aranan ve hücre evlerinde gizlenen firari 9 şüphelinin yakalanması için bugün operasyon düzenlendi.

7 şüpheli gözaltına alındı, 2 şüpheli ise adreslerde bulunamadı. Hücre evlerinde aranmaları bulunmayan ancak FETÖ iltisakları tespit edilen 2 kişi daha yakalandı.

11 adreste arama

11 yerde yapılan aramada 394 bin 745 TL, 25 bin 995 doları, 11 bin 800 euro ele geçirildi. 1 adet ’F’ serisi 1 dolar, FETÖ elebaşı Gülen’e ait kitaplar, kapatılan Zaman gazetesinin dağıttığı elebaşına ait sohbet kasetleri, bin 500 TL tutarında market alışveriş kartı ve dijital materyallere el konuldu.

FETÖ'cü müdürün eşi de yakalandı

Gözaltına alınanlar arasında futbolda şike davasında 1972 yıl 10 ay hapis cezası alan dönemin İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi A.'ın eşi Nuray A.'nın da olduğu öğrenildi.