Yeni yılın en çok beklenen aşk filmleri

Yeni yılın en çok beklenen aşk filmleri

Özel sinema kulübü Sinemia, bu sezonun en çok beklenen romantik filmlerini belirledi.

Yaz aşklarından sık sık bahsedilir, oysaki yılın en soğuk günlerinde aşk insanı bir başka ısıtır ve sinemaseverlerin çok iyi bildiği gibi, kışın romantizm sinemada yaşanır. Özel Sinema Kulübü Sinemia, sevdiğiyle sinemanın sıcacık ve büyülü dünyasında yolculuğa çıkmak isteyenler için sezonun en çok beklenen romantik filmlerini belirledi.

18 Kasım’da vizyona giren İkinci Şans, Asmalı Konak’taki enerjileri ile tüm Türkiye’yi büyülemeyi başaran Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz’i yıllar sonra yeniden buluşturuyor.

Brad Pitt ve Marion Cotillard denilince romantizmin doruğa çıkacağı aşikar. İkinci dünya savaşı ortamında geçen romantik hikaye Müttefik, 2 Aralık’ta beyazperdede olacak.

Bir bilimkurgu filmi ne kadar romantik olabilir diye merak ediyorsanız, Jennifer Lawrence ve Chris Pratt’i buluşturan Uzay Yolcuları’nı 21 Aralık itibarıyla izleyebilirsiniz.

Ryan Gosling ve Emma Stone’ın başrollerinde olacağı Aşıklar Şehri, Los Angeles’ta geçen sanat ve aşk dolu bir hikaye anlatıyor. Müzikal tadındaki filmin vizyon tarihi ise 27 Ocak.

Grinin Elli Tonu ile başlayan çok satan kitap serisinin ikinci filmi Karanlığın Elli Tonu, Şubat ayında seyirciyle buluşacak.

Emma Watson’ın efsanevi Belle rolünde karşımıza çıkacağı, sezonun en çok beklenenleri arasında olan Disney klasiği Güzel ve Çirkin’i izlemek için ise, Mart ayını bekleyeceğiz.