23. Kariyer Eğitim Günleri için kayıtlar başladı

23. Kariyer Eğitim Günleri için kayıtlar başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen Kariyer Eğitim Günleri'nin 23. dönem programı için ön kayıtlar başladı.

23.Kariyer Eğitim Günleri 26 Kasım ve 24 Aralık 2016 tarihleri arasında Anadolu yakasında Ümraniye Atakent Kültür Merkezi'nde, Avrupa yakasında ise Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Belirtilen tarihler arasında her Cumartesi 14:00 ve 17:00 saatleri arasında yapılacak olan Kariyer Eğitim Günleri, üniversitelerde öğrenim gören veya mezun olan gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve beş hafta boyunca devam edecek programda, akademisyenler teori ve uygulamaya yönelik bilgiler, Türkiye'nin önde gelen sektör temsilcileri ve iş adamları da kariyer basamaklarındaki deneyimlerini öğrencilere aktaracaklar.

İş Hayatında İletişimin Pin Kodları, Geleceğin Sektörü: Siber ve Bilgi Güvenliği, Girişimcilik, İnovasyon, Hedef Belirleme ve Kariyer Yönetimi, Hayallerine Aşık Ol, Beden Dili ve İletişim, Cv Hazırlama ve Mülakat Teknikleri, Uluslararası Eğitim ve Global Öğrenci Olmak, Liderlik ve İş Hayatında Başarı, Motivasyon ve Çalışmak, Başarıya Giden Yol gibi konularda eğitim alacak olan katılımcılar İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile kariyer hayatlarında bir basamak daha atlamış olacaklar.

Devam zorunluluğu olan programı tamamlayan öğrencilere; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına katılım belgesi verilecek. Gençlerin yaşam boyu faydalanabileceği bilgilerin ve deneyimlerin paylaşıldığı Kariyer Eğitim Günleri, her eğitim döneminde yoğun bir ilgiyle gerçekleştiriliyor. Şimdiye kadar Kariyer Eğitim Günleri'ne katılan 10 bin kişiye sertifika verildi.

Ön kayıt:

  • http://gencliksporkariyer.ibb.gov.tr  web sayfasından kayıt kısmına girerek tc numaranız ile ön kaydınızı oluşturabilirsiniz.  Ayrıca programla ilgili tüm detaylara bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Kesin kayıt:  

  • Ön kaydını gerçekleştiren öğrencilerin kesin kayıt için Belnet İnternet ve Bilgi Erişim Merkezlerine başvurmaları gerekmektedir.

Kesin kayıt adresleri için tıklayınız:  

Kesin Kayıt için gerekli evraklar;

  • Kimlik Fotokopisi
  • Öğrenci Kimliği Fotokopisi veya Öğrenci Belgesi (Mezunsa Diploma veya Mezuniyet Belgesi Fotokopisi)

Program Yer, Tarih ve Saatleri;

Anadolu Yakası

Yer     : Ümraniye Atakent Kültür Merkezi

Tarih  : 26 Kasım ve 3-10-17-24 Aralık 2016 Cumartesi günleri

Saat   : 14:00-17:00 saatleri arasında

Avrupa Yakası

Yer     : Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi

Tarih  : 26 Kasım ve 3-10-17-24 Aralık 2016 Cumartesi günleri

Saat   : 14:00-17:00 saatleri arasında