30 Ağustos Zafer Bayramı Beşiktaş'ta

30 Ağustos Zafer Bayramı Beşiktaş'ta

Beşiktaş Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramını tüm İstanbulluları bir araya getireceği adına yakışır bir organizasyon ile kutluyor.

Beşiktaş Belediyesinin düzenlediği etkinlik ile 30 Ağustos Zafer Bayram’ının 94. Yılını her yıl geleneksel olarak düzenlenen fener alayı yürüyüşü, belediye bando ekibinin zafer bayramına özel olarak hazırladığı marşlar ve birbirinden farklı özel etkinlikler ile kutlayacak. 

Etkinliğe Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve on binlerce vatandaş katılacak.  30 Ağustos Salı günü 19.30’da Balmumcu Kavşağı The Plaza Otel önünden başlayacak olan Fener Alayı yürüyüşü Barbaros Meydanı’nda son bulacak.  .

Beşiktaş Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayram’ının 94.yıl dönümünü her yıl olduğu gibi bu yılda birbirinden özel etkinlikler ile kutlayacak.  Balmumcu kavşağından başlayacak olan etkinlikte binlerce vatandaş fener alayı ve Türk bayrakları ile birlikte Barbaros Meydan’ına yürüyecek.  Yürüyüşte Beşiktaş Belediyesi bando ekipleri de Zafer Bayramı için özel olarak hazırladıkları marşları ilk defa 30 Ağustos akşamı gerçekleşecek olan yürüyüşte seslendirecekler.  Zafer Bayramının 94.yılını kutlayacağımız etkinliğe Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, siyasi partilerin temsilcileri, STK’lar ve binlerce vatandaş katılacak.

Etiketler Beşiktaş