AK Partili isim: ''CHP'li Şükrü Genç gönül adamıdır''

Güncelleme:

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur dün akşam TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik programında hem son seçim anketlerini değerlendirdi hem de yerel seçimler öncesi dikkat çeken açıklamalar yaptı.

TGRT Haber'de dün akşam ekranlara gelen Medya Kritik programında gazeteci Cem Küçük'ün konuğu olan Türkiye gazetesi yazarı gazeteci Fuat Uğur önemli açıklamalara imzasını attı.

ORC Araştırma Firması'nın son anketinin değerlendirildiği programda gazeteci Fuat Uğur, İstanbul Sarıyer'de yaşadığı bir olayı anlattı.

AK Partili birçok belediye başkanı hakkında çok sayıda şikayet olduğunu belirten Uğur, Sarıyer'de bir AK Partili isimle arasında geçen diyaloğu da canlı yayında anlattı.

İşte Uğur'un o açıklamaları:

"Sarıyer'de bir açık hava çay bahçesinde oturdum. AK Partili bir isimle konuşuyorum. Eski Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün AK Partili, şimdi Şükrü Genç'e geçti. Sohbet ederken bana Yusuf Tülün dedi ilk dönem bir acemilik çekti ama ikinci dönem aday olduğunda bunları burada söylemeyeceğim o kadar ağır şeyler söyledi ki. Bunu bana söyleyen koyu AK Partili ama. Teşkilatlarda yer alan bir AK Partili. Kibrinden yanına yaklaşılmıyordu dedi. Sonraki seçimlerde CHP'li Şükrü Genç kazandı dedi. Şükrü Genç tekrar kazanır mı dediğimde ağabey dedi bana Şükrü Genç CHP'li ama gönül adamı dedi. Erdoğan diyor ya "gönüllere hitap edin" diye nerede cenaze var nerede düğün var orada Şükrü Genç'i görürsün. Kapısı açıktır, gidersin sorunun varsa söylersin, yanında korumaları yoktur Yusuf Tülün gibi dedi. Böyle bir adam dedi. Adam gönül adamı dedi."

Seçiniz...