Ankara'da Melih Gökçek'i üzecek bir karar daha

Ankara'da Melih Gökçek'i üzecek bir karar daha
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Melih Gökçek'in ''hayalim'' dediği Ankapark'la ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ilk özel röportajını verdi. Hürriyet'e konuşan Tuna Melih Gökçek'in dev projesi Ankapark'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Tuna, ''Millete sorarız ne istiyorlarsa onu uygularız. Ankapark ile ilgili de bir anket yaparız. Bu kadar harcanmış, durumu bu, taliplisi yok, ne diyorsunuz deriz. Böyle dursun mu sorarız'' dedi.

Tuna’nın Ankapark ile ilgili açıklamaları şöyle oldu:

“İlk gelen bilgilere göre 2 milyar civarında para harcanmış. Farklı işler, farklı birimler tarafından yapılmış. Ne kadarı nereden yapılmış onların topluca rakamları geldi ama daha da hesap devam ediyor. Melih Bey sağ olsun Ankara’ya turist gelsin, hareket olsun, ticaret olsun diye düşünüp böyle bir çalışmaya girdi. İşletme sorunları da aslında öngörülmüş ama şu an net bir tablo yok. Bazı oyuncaklar farklı ülkelerden gelmiş, gelecek işletmeci bunu biliyor mu, bilmiyor mu belirsiz. En azından alacak işletmecisi daha iyi bilirdi. ‘Şu marka daha iyidir, şu daha dayanıklıdır’ diyebilirdi.

Hürriyet