Antalya’da demokrasi nöbetine ulaşım desteği

Antalya’da demokrasi nöbetine ulaşım desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’yi karanlığa sürüklemeyi planlayan darbe girişimine karşı, demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara ulaşım desteği sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fatih-Meydan raylı sistem hattındaki seferleri sabaha kadar uzatıldı. Hem Fatih-Meydan raylı sistem hattı hem de resmi plakalı kırmızı otobüsler, Cuma gününden bu yana vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriyor. Ücretsiz taşıma hizmeti bu akşam ve yarın akşam da devam edecek.

Türkiye’de 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen ancak halkın tepkileri karşısında başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimine karşı, ülke genelindeki meydanlarda demokrasi nöbetleri tutuluyor. Antalya’da da parti ayırımı gözetmeksizin her kesimden vatandaşlar, olay gecesinden bu yana Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi nöbetinde buluşuyor. Darbe girişimini engelleyen vatandaşlar, demokrasiye sahip çıkarak günün her saatinde Cumhuriyet Meydanı’nda toplanıyor.

FATİH-MEYDAN HATTINDA SEFERLER SABAHA KADAR UZATILDI

Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara, Büyükşehir Belediyesi’nden de birçok alanda destek veriliyor. Vatandaşlar için gölgelikli oturma alanları oluşturan ve onların ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri tüm imkanları sunan Büyükşehir Belediyesi, ulaşım konusunda da Antalyalılara katkı sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Antray’ın Fatih-Meydan raylı sistem hattı ve resmi plakalı kırmızı otobüsler, olay günü olan Cuma gecesinden bu yana vatandaşlara ücretsiz ulaşım imkanı sağlıyor. Fatih-Meydan raylı sistem hattındaki çalışan tramvaylar ve siyah plakalı kırmızı otobüsler, bu akşam ve yarın akşam da ücretsiz hizmet vermeye devam edecek. Ayrıca Fatih-Meydan hattındaki seferler, demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar için sabaha kadar uzatıldı.