Balıkçılar yeni sezona Sinop'ta başkanlarla vira Bismillah diyecek

Balıkçılar yeni sezona Sinop'ta başkanlarla vira Bismillah diyecek

Denizde av yasağı sezonu sona ermesi ile birlikte bu akşam balıkçılar hamsinin memleketi Sinop’ta muhteşem şov ve görsel etkinliklerle birlikte yeni av sezonuna Başkanlarla vira bismillah diyor. Bu muhteşem görsel şovu kaçırmayın!

Sinop’ta düzenlenen 1. Uluslararası Mutluluk Festivali’ne katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül av yasağının sona ermesi dolayısıyla denize açılacak olan balıkçılarla birlikte yeni sezona ‘Vira Bismillah’ diyecek. Balıkçılarla bir araya gelecek olan Başkan Hazinedar ve Ergül,  sezonun bereketli geçmesi dileğinde bulunarak binlerce balıkçı ile birlikte denize ilk ağı atacak.

1. Uluslararası Sinop Mutluluk Festivali, 31 Ağustos’ta Festival Kortejiyle ve devamında açılış konserleriyle başlayacak ve 4 Eylül tarihine kadar devam edecek. Birbirinden farklı etkinlikler ve görsel şovlarla gerçekleştirilecek olan mutluluk festivali bugün saat 18.00’de Sinop Diyojen Heykeli’nin önünden kortej yürüyüşü ile başlayacak. Kortej yürüyüşüne Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve binlerce vatandaş katılacak. Kortejin bitiminin ardından saat 19;00’da Başkan Hazinedar ve Başkan Ergül, av yasağının sona ermesi dolayısıyla balıkçılarla denize açılarak yeni sezona vira bismillah diyecekler.