Başkan Akgün: Başkanın makamı sokaklardır!

Başkan Akgün: Başkanın makamı sokaklardır!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kendini sokaklarda buluyor.

Makamda oturarak değil de sokakta halkın içinde günü tamamlayan Başkan Dr. Akgün, “Erken kalkan erken yol alır. Belediyecilik hayatımda her zaman güne erken başladım ve makamda oturan değil halkın içinde dolaşan bir belediye başkanı oldum. Halkım bana gelmedi, ben onlara gittim” dedi.

5_o.jpg

Her fırsatta ekibiyle birlikte sokaklarda mesai yapan Başkan Akgün’ün,  mobil aracıyla ne zaman nereden çıkacağı belli olmuyor. Yıllardır bu davranışıyla halkın takdirini kazanan Başkan Akgün, belediyenin yürüttüğü bütün projeleri tek tek yerinde denetliyor. Yaz gelmeden önce bu hafta günün ilk saatlerinde sabah mesaisine her gün parklar ve kordon boyunda denetimle başlayan Dr. Akgün, özellikle halkın yoğun ilgi gösterdiği mekânlarda denetimlerini sıklaştırdı.     

3_o.jpg 

Albatros Parkı'nda Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğünün gerçekleştirmekte olduğu çalışmaları inceleyerek sabah mesaisine başlayan Başkan Dr. Akgün, “İstanbul'un en çok rağbet gören sahillerinden olan Büyükçekmece sahilinin ilçe halkımıza ve ilçemize gelen konuklarımıza en uygun koşullarda hizmet verebilmesi için tüm ekiplerimizle birlikte çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Daha sonra Büyükçekmece Beykent’te yapımı süren ve kısa zamanda açılışı gerçekleştirilecek olan devlet hastanesinin çevre düzenlemesini denetleyen Başkan Dr. Akgün, görevlilere buranın açılıştan önce bitirilmesi talimatı verdi.

2_o.jpg