Başkan Ali Kılıç’tan emeklilere veda yemeği

Başkan Ali Kılıç’tan emeklilere veda yemeği

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Belediyesi’ne uzun yıllar hizmet veren ve emekli olan çalışanların onuruna yemek verdi. Veda yemeğinde Kılıç, “İlçemizdeki işsizlik sorunu canımı yakıyor” dedi.

Küçükyalı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmaya, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra Maltepe Belediyesi Balkan Yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Kılıç, emekli olan belediye çalışanlarına bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Ülkemizde olduğu gibi, Maltepe’deki işsizlik sorunu canımı yakıyor. Elimde şu an 10 binin üzerinde iş başvurusu var. Öyle insanlarımız var ki işsizlik sorunuyla boğuşan, evlerinde tenceresi kaynamayan insanlarımız var. Gençlerimize yeni iş olanaklarının açılması için aldığımız bu kararı, anlayışla karşılayan dostlarımıza teşekkür ediyorum. Çok daha güzel günlerde yine birlikte olacağız. Maltepe Belediyesi hepinizin evi, hepinizin yuvası. Bu süreçte yaşanan tüm eksikliklerden, kalbinizi kıran tüm durumlardan dolayı özür diliyorum. Hiç biriniz yalnız değilsiniz. Bugüne kadar döktüğünüz alın teri ile hakettiğiniz her şeyin garantisini veriyorum. Yolunuz açık olsun. Allah yüreğinizden sevgiyi, bedeninizden sağlığı eksik etmesin” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Muhammet Nas isimli belediye personeli, kendi yaptığı bir resmi Başkan Kılıç’a hediye ederken, bugüne kadar verdiği destekten dolayı Kılıç’a teşekkür etti.