Başkan Hazinedar 15 Temmuz şehitleri için koştu

Başkan Hazinedar 15 Temmuz şehitleri için koştu

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Vodafone tarafından bu sene 38.si düzenlenen ve ‘’15 Temmuz Şehitleri’’ için koşulan İstanbul Maratonu’na katıldı.

Başkan Hazinedar,’’ Bu sene gerçekleştirilen Maraton bizim için çok farklı ve anlamlı bir maraton. 15 Temmuz’da ülkemize yönelik gerçekleştirilmek istenen Darbe girişimin ’de hayatını kaybeden yurttaşlarımız için koşuyoruz’’ dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. ve Vodafone tarafından bu yıl "Türkiye Aşkına Şehitler Anısına" temasıyla düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu Altunizade’den verildi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen Maraton’a Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’da katıldı.

 ‘’15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KOŞTUK’’

 Bu sene 15 Temmuz şehitlerimiz için, şehit düştükleri yerden 15 Temmuz şehitler köprüsünden koşuya başlıyoruz diyen Başkan Hazinedar,’’ Bu sene gerçekleştirilen Maraton bizim için çok farklı ve anlamlı bir maraton. 15 Temmuz’da ülkemize yönelik gerçekleştirilmek istenen Darbe girişimin ’de hayatını kaybeden yurttaşlarımız için bu gün koşuyoruz’’ dedi.