Başkan Hazinedar'ın merhume annesi adına yaptırdığı ortaokul açılıyor

Başkan Hazinedar'ın merhume annesi adına yaptırdığı ortaokul açılıyor

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırdığı ortaokul Salı günü açılıyor.

24 derslikli Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı yüksek standartlara sahip olan Eczacı İlhan Hazinedar ortaokulu siyasi parti liderleri, Valiler, Kaymakamlar, Belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve binlerce vatandaşın katılımıyla açılıyor.

20 Eylül 2016 Salı günü saat: 11.00’daCumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ında katılımlarıyla gerçekleşecek olan okul açılış töreninde siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın merhume annesi adına yaptırdığı ortaokulun açılışı gerçekleşiyor. Ordu’nun Fatsa ilçesinde 24 derslikli bir ortaokul yaptıran Başkan Hazinedar okulun açılışını Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluyla birlikte gerçekleştirecek. 2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde öğrencilere kapılarını açacak olan tam donanımlı Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu 20 Eylül 2016  Salı günü öğrencileri kapılarını açıyor. Açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar,  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı çok sayıda gazeteci ile birlikte binlerce vatandaş katılacak.