Başkan Türel’i duygulandıran ziyaret

Başkan Türel’i duygulandıran ziyaret

2007 yılının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Büyükşehir Başkanlık koltuğuna oturan çocuk başkan Seher Atay, 9 yıl sonra genç bir mühendis olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti.

Seher Atay, 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde 2007 yılında çocuk başkan olarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’den koltuğunu devralmıştı. O zaman Güvenlik İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi olan Atay, Antalya’ya yapılmasını istediği projeler ve hizmetlerle ilgili talimat vermiş, Başkan Türel ile 23 Nisan törenlerine katılmıştı.

O gün 13 yaşında olan Seher Atay, 9 yıl sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i genç bir mühendis olarak ziyaret ederek, sürpriz yaptı. Süleyman Demirel Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği’ni bitiren 22 yaşındaki Atay, Başkan Türel’le keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Atay, çocuk başkanlık yaptığı gün Başkan Menderes Türel’le çektirdiği fotoğrafları da yanında getirerek, nostalji yaşattı.

Çocuk başkan olduğu günü hiç unutmadığını, hayatındaki en güzel anılardan biri olduğunu ifade eden Seher Atay, “O gün çocuk başkan olarak Antalya’ya raylı sistem yapılmasını istemiştim. Ayrıca okulumuz bahçesine asfalt yapılmasını talep etmiştim. Başkanımız asfaltı hemen yaptırmıştı. Raylı sistem hayalimin de zaman içinde Başkan Türel tarafından gerçeğe dönüştürüldüğünü görmek bana büyük mutluluk veriyor” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yıllar önce pırıl pırıl bir ilkokul öğrencisi olarak koltuğunu devrettiği Seher Atay’ı yıllar sonra genç bir mühendis olarak karşısında görmenin kendini duygulandırdığını ifade etti.